2777
2789
عنوان

فیست شبیه کدوم بازیگره

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 84 پست

حالا وقتشه همه هانده ارچلا ی خیز اساسی بردارن و وارد تاپیک شن😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
الان همه میگن نرگس محمدی

نرگس محمدی خوشگله مگه؟

باز افسانه پاکرو میگفتی یه چیزی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترانه علیدوستی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
الان همه میگن نرگس محمدی

خوشگله مگ؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خب میگن کنجکاومیشیم ببینیم 😬 کاش هم گروهی بودیم عکس میدادیم به هم میگفتیم شبیه کیییم

کسی نیست عکس بزار😂

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

ازش خیلی بدم میاد میگن رزیتا غفاری 

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
2790
2778
2791
2779
2792