2777
2789

من مدتیه که قرص اعصاب میخورم شوهرم نمیدونه بعد الان بعد ۱۶ ماه میخوام برگردم خونم میدونم اشتباهاتی داشتم و حتی نفقه بهم نداد مهریمم اجراست فقط میخوام بدونم الان اون ببینه من قرص میخورم میتونه بره شکایت کنه که تو از اول مریض بودی و طلاقم بده ایا این اتفاق ممکنه بیفته؟

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

نه عزیزم بعید میدونم

تنها چیزی که ممکنه روند طلاق رو تسریع کنه و به نفع شوهر تموم شه سابقه بستری در بیمارستان روانی و یا پرونده خودکشی هست دور از جون همه

نگران نباش همونطور که سلامت جسم مهمه روح و روان بیشتر مهمه

خوشبخت باشی الهی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خوردن قرص ملاک طلاق نمیشه باید سابقه بستری یا آسیب رسوندن به همسر و یا ... داشته باشی پزشک قانونی هم تایید کنه 

قرص اعصاب رو که الان همه میخورن و چیز طبیعی هست نگران نباش و به سلامتیت فکر کن 

انسانم آرزوست....
نه عزیزم بعید میدونم تنها چیزی که ممکنه روند طلاق رو تسریع کنه و به نفع شوهر تموم شه سابقه بستری در ...

اخه شوهرم همیشه بهم میگفت تو مریضی باید بری دکتر بعد یه مدت اومدم خونه مامانم حالا هم قرص اعصاب وسواس فکری میخورم میترسم برگردم بگه تو از اول مشکل اعصاب داشتی اخه هنوز هیچی نشده بود میگفت تو هم مثل بابات مشکل اعصاب داری چون بابام اینطوری مشکل اعصاب و روان داشت

نه عزیزم بعید میدونم تنها چیزی که ممکنه روند طلاق رو تسریع کنه و به نفع شوهر تموم شه سابقه بستری در ...

الان من برگردم ببینه قرص میخورم نبره منو بستری کنه بیمارستان روانی یوقت بگه این دیونست

اخه شوهرم همیشه بهم میگفت تو مریضی باید بری دکتر بعد یه مدت اومدم خونه مامانم حالا هم قرص اعصاب وسوا ...

عزیزم اگر قبل از ازدواج هیچ پرونده و سابقه مصرف دارو نداشتی الان نمیتونه این ادعا رو کنه بلکه شما میتونی بگی بعد از زندگی مشترک این علائم بوجود اومده البته من ابدا قصد ندارم که اینارو بگم تا زندگیتون تلخ شه و نباید هم شما اینارو بگی اما دارم به صورت کلی میگم. به نظرم سعی کنید اگر میتونید باهم دیگه کنار بیاید مخصوصا اگر بچه دارید و اینکه مهرتون رو اجرا نذارید تا اون تحریک نشه برای اینکار

الهی هرچی خیر و صلاحه همون شه ❤️

عزیزم اگر قبل از ازدواج هیچ پرونده و سابقه مصرف دارو نداشتی الان نمیتونه این ادعا رو کنه بلکه شما می ...

منکه مهرمو اجرا گذاشتم🤕

عزیزم اگر قبل از ازدواج هیچ پرونده و سابقه مصرف دارو نداشتی الان نمیتونه این ادعا رو کنه بلکه شما می ...

قبل ازدواج هیچیم نبوده مامانم میگه میبردت دکتر به دکتر میگه بزن از اول مشکل اعصاب داشته میگه از کجا معلوم اینکارو نکنه

الان من برگردم ببینه قرص میخورم نبره منو بستری کنه بیمارستان روانی یوقت بگه این دیونست

مگه ایشون روانپزشک و متخصص اعصاب و روانه؟ مگه کشکه؟ مگه هرکی دارو میخوره دیوونس؟ کسی که فکر میکنه کسی که داروی اعصاب میخوره دیوونه هست خودش دیوونس

چون کسی که به فکر سلامت روانشه دارو مصرف میکنه تا حالش خوب شه و این‌ نشون میده که سلامت روان داره و براش مهمه که این روان به سالم ترین حالت ممکن برگرده

اصلا این فکرهارو نکن الکی حال خودت رو بدتر میکنی

اکثر ادمها دارو مصرف میکنن و نه عیبه نه هیچی

همونطور که جسم مریض میشه روح و‌ روان هم مریض میشه و باید مداوا کرد، کسی که از مداوای روانش سرباز بزنه یعنی دیوونس چون نمیخواد مشکلش رو قبول کنه

مگه ایشون روانپزشک و متخصص اعصاب و روانه؟ مگه کشکه؟ مگه هرکی دارو میخوره دیوونس؟ کسی که فکر میکنه کس ...

باشه ممنون عزیزم این مامانم منو میترسونه میگه یوقت به دکتر پول نده بگه این از اول اینطور بوده

قبل ازدواج هیچیم نبوده مامانم میگه میبردت دکتر به دکتر میگه بزن از اول مشکل اعصاب داشته میگه از کجا ...

اون رو کمیته پزشکی باید تشکیل بدن که با صحبت و پول و این چیزا نمیشه عزیز من چرا اینقدر اصرار داری به چیزی که امکان رخدادش کمتر از یک درصده؟ شما خودت داری دستی دستی خودت رو دیوونه جا میزنی بخاطر فکر و خیال

بیخیال عزیزم من هنوز نه عقد کردم نه زیر یه سقف رفتم اما دوساله که قرص اعصاب مصرف میکنم! شما خیلی داری سخت میگیری واسه چیزی که هنوز پیش نیومده

در ضمن اینم بگم که مهریه عندالمطالبه طبق قوانین حقوقی تحت هر شرایطی به زن تعلق میگیره و خدای نکرده اگر کار به اینجاها کشید میتونی با بخشیدن مهریه باهاش کنار بیای