2789
عنوان

لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 26 پست
الانم چک کردم نرفته توی خونش و پیش نره نشسته. گفتم تا صبح دست به تخمها نزنم شاید دوباره رفت روشون نش ...

خدمت شما عرض کنم که کلا هر موجود زنده ای بهتر از هر موجود دیگه ای شرایط و عکس العمل های مورد نیاز برای تولید مثل خودشون رو میدونن ، پس اگر پرنده این کارو داره انجام میده ، حتما دلیل یا مشکل خاصی وجود داره ، البته اکثرا بدلیل زمانبندی دقیق پرنده ها ، زمان جفتگیری و تخمگذاری رو طوری تنظیم میکنن که اکثرا با تخت شدن یا خروج از لونه ، پرنده نر و ماده شروع به جفتگیری مجدد می کنند و مشکل خاصی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست ،اما گاهی این روال به صورت عادی پیش نمیره و پرنده ها قبل از تولد جوجه ها یا قبل از خروج جوجه ها از لونه روی تخم ها نمیخوابن یا مجددا شروع به جفتگیری میکنن ، الب اما گاهی با نزدیک شدن به زمان تولد جوجه ها و مساعد بودن دما و شرایط لونه پرنده پرنده ماده دیگه روی تخم ها نمیخوابه یا زیاد نمیخوابه و اکثرا شبها یا با کاهش دما این کارو انجام میده و تنها برای تنظیم دما و رطوبت یا انتظار شکسته شدن پوسته توسط جوجه و کمک برای خروج پرنده در لانه میمونه ، اما اگر اوایل تخمگذاری هست میتونه دلیل این کار پرنده نداشتن نطفه و پوچ بودن تخمها باشه که اکثرا بعد از مدتی پرنده متوجه این موضوع میشه و روی تخم نمیخوابه و احتمالا تخم هارو از لونه حذف میکنه یا مجددا شروع به جفتگیری میکنن و زمان تخمگذاری مجدد این کارو انجام میدن ، البته گاهی هم پرنده با حس کردن یا درصورت نبودن فضا و غذای کافی ، یا شرلیط نامساعد برای تولید مثل از ادامه تولید مثل حال چه جفتگیری و چه خوابیدن روی تخم امتناع میکنن ،یا حتی گاهی بهمین دلیل با جوجه ها ، خیلی خشن و تهاجمی برخورد میکنه و به جوجه های خودش به چشم یک رقیب ، مزاحم و دشمن نگاه میکنه و برای خارج کردن اونها به شدت اونهارو میزنه و حتی اونهارو میکشه ، البته احتمال تغییر مکان یا حتی شرایط و حس نا امنی و ایجاد استرس و ترس یا حتی همکاری نکردن نر در این مراحل و عدم تغذیه ماده توسط نر و اجبار خروج دایم برای تغذیه و حتی بوجود امدن مشکل فیزیکی برای پرنده و حتی احتمال پوچ شدن تخم ها یا تلف شدن جنین داخل تخم هم میتونه دلیلی برای نخوابیدن پرنده ماده باشه ، برای تست وجود این مشکل بهتره روزی یکی ، دوبار نصف تخم مرغ پخته شده رو داخل لونه بزارید تا پرنده کمتر این احساس رو داشته باشه و یا کمتر به بیرون لونه بیاد یا از وجود غذا و تغذیه مناسب مطمئن بشه ، در مورد احتمال پوچ بودن تخم ها و برای اطمینان از این سالم یا پوچ بودن تخم ها بهتره تخم هارو بررسی و تست کنید ، برای این کار از زمان تخمکذاری بعد از گذشت تقریبا پنج تا هفت روز از اخرین تخمگذاری ( چون شما نمیتونید تشخیص بدید که اولین یا آخرین تخمی که پرنده گذاشته کدوم بوده ) تا قبل از تولد جوجه ها ، شما میتونید به راحتی بوسیله یک منبع روشنایی مثل چراغ قوه ، به تخم نور بتابانید ( باید حدود ۵ تا ۷ روز از زمان تخمگذاری گذشته باشه ، در این مدت جنین در حال شکل گیری و به راحتی قابل تشخیصه ) در صورتی که یک لکه تیره درون تخم دیده میشه تخم بدون مشکل و داری نطفه هست ( اگر در روزهای اخر که دوران جنینی هست به تخم نگاه کنید میتونید جنین و حرکات ظریف اونو کاملا ببینید که نشونه زنده و سلامت بودن جنین داخل تخم هست ) در غیر این صورت ( ندیدن لکه ) و اصتلاحا تخم لامپی که تخم بصورت یکنواخت و بدون لکه و سایه درون تخم و کل تخم روشن بود ، مشخصه که تخم بدون نطفه و پوچ هست و میتونید اونو از لونه خارج کنید که پیشنهاد میکنم اگر بیشتر تخم ها نطفه دار بود اینکارو نکنید ولی اگر خدایی ناکرده همشون پوچ بودن بهتره تخم هارو بردارید تا پرنده برای جفتگیری مجدد اماده بشه.

فقط توجه داشته باشید که کلیه این مراحل رو با دقت و بدون بوجود اوردن استرس به پرنده های والدین مخصوصاً ماده انجام بدید که به تخم ها صدمه نخوره ، در ضمن حتی احتمال داره پرنده ماده از ترس یا استرس زیاد دیگه روی تخم ها نخوابه و اصتلاحا پرنده قهر کنه پس بهتره درصورتی که واقعا نیازه این کارو انجام بدید ، که البته با شرایط شما بهتره این کارو قبل از برداشتن تخم ها حتما انجام بدید .

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
پس هنوزم میخواد تخم بزاره ولشون کن بزار به حال خودشون باشن،هر کدوم خراب بشن رو میندازه بیرون و سالمه ...

خب صبح اگر دیدم بازم توی لونش نیست چیکار کنم؟ اون تخم گذاشته من شوق داشتم براشون😯 نمیخوام از دست برن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب صبح اگر دیدم بازم توی لونش نیست چیکار کنم؟ اون تخم گذاشته من شوق داشتم براشون😯 نمیخوام از دست بر ...

به دست هم هست ما کسی رو داشتیم دستش میومد مرغ عشقاش همه تخم هاش جوجه میشد و بازم کسی بود که پرنده هاش همه تخم ها رو خراب میکردن و فقط یه جوجه در میاورد

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خب صبح اگر دیدم بازم توی لونش نیست چیکار کنم؟ اون تخم گذاشته من شوق داشتم براشون😯 نمیخوام از دست بر ...

به نظرم دست نزن چون نمیتونی خودت کاری کنی ولشون کن ببین خودشون چه میکنن

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خدمت شما عرض کنم که کلا هر موجود زنده ای بهتر از هر موجود دیگه ای شرایط و عکس العمل های مورد نیاز بر ...

وای مرسی زحمتت شد اینقدر مفید توضیح دادی. غذاشون که ارزن و کتان میکس هست خودشون پوست میکنن میخوره یک روز درمیون ظرف غذاشون رو پر میکنم چون اشتهاشون خوبه. پنج روز میگذره از تخم گذاریش دوتا تخم گذاشته اوایل خیلی خوب مینشست روی تخمها. حتی نر میرفت توی لونه به زنش غذا میداد خیلی کمکش میکرد. الان نگاه کردم تا ماده اومده بیرون و اینقدر چاق شده که نمیتونه درست پرواز کنه و ورم کرده.نشسته پیش شوهرش. میخوام منتظر بمونم تا صبح ببینم میره روی تخم یا نه. اشکال نداره تا صبح منتظر بمونم چیزی نمیشه؟ اگر دیدم نرفته رو تخم. و چک کردم نطفه داشتن چطور از تخنها مراقبت کنم تا دنیا بیان؟

راه خروجیش بازه. خیلی نره و ماده خودشون میخارونن اب هم گذاشتیم که اب تنی کنن ولی نمیدونم چرا همه چیز ...

ازز کجا میدونی اینا خیلیاشون توشون میمونه. سرچ کن عکسی توضیحی چیزی اگر هست مقایسه کن یا حتما ببر چک اپ

وای مرسی زحمتت شد اینقدر مفید توضیح دادی. غذاشون که ارزن و کتان میکس هست خودشون پوست میکنن میخوره یک ...

بهرحال بهتون پیشنهاد میکنم که فعلا صبر کنید و ببینید که خود پرنده ها چکاری انجام میدن ، همانطور که گفتم هر موجود زنده ای بهتر از هر موجود دیگه ای شرایط و عکس العمل های مورد نیاز برای تولید مثل خودشون رو میدونن ، پس اگر پرنده رفتار یا کاری رو داره انجام میده ، حتما دلیل یا مشکل خاصی وجود داره و به همین دلیل بهترین کار صبر کردن و دیدن نتیجه هست ، انشالله که مشکل خاصی وجود نداره 

سعی کنید بهشون برسید از لحاظ تغذیه

احتمالا دارن دوباره فرایند تخم گذاری انجام میدن

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…