2777
2789
عنوان

بابام اومد دنبالم 😔

704 بازدید | 24 پست

تاپیک قبلمو بخونین. 

عصر یه بهونه جور کردم که نمیتونم بیام و شوهرم سرکاره و کسی نیست از این شهر بیارتم اون شهر

شب بابام زنگ زد گفت خودم میام دنبالت... 

1 ساعت اومدن و 1 ساعت برگشتن رو به جون خرید اومد دنبالم و 2 ساعتم توی ترافیک بودیم 

الان رسیدم 

به شوهرم زنگ زدم گفتم خیلی ناراحت و عصبی شد که چرا نموندم و اصلا چرا اومدن دنبالم 

مگه ما ازدواج نکردیم

رب ساعت دیگه از سرکار میاد چیکار کنم چی بگم که ناراحتی و عصبانیتش کم شه

بدون اینکه بهش بگید بلند شدید اومدید رسیدید بعد خبر دادید؟؟

یه جورایی حق دارن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون اینکه بهش بگید بلند شدید اومدید رسیدید بعد خبر دادید؟؟ یه جورایی حق دارن 

نه زمانی که بابام میخواست بیاد زنگ زدم گفتم

گفت مگه خودم نمیتونستم ببرمت 

چه کاری کردم تو این 2 سال که بهم اعتماد ندارن

راستم میگه بنده خدا هنوز جلو خانوادم منو با پسوند خانم صدا میزنه

کاملا نشون بده ک دل خودت هم میخواست بمونی...ک فکر نکنه خودت از خدات بود....بگو من بیشتر از تو ناراحتم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

عزیزم بنظرم حق باخانوادته.میدونم سختته ولی خیلی اونجاموندن به ضررخودت تموم میشه.اگه همسرت ناراحت شدباآرامش بهش بگوعقدکردیم ولی هنوزکه عروسی نگرفتیم خوبیت نداره دائم اونجاباشم بزرگترام راضی نیستن

بگو یه مثلی هست دوران عقد همه روت غیرت دارن وصاحب توهستن اما هیشکی خرجتو گردن نمی گیره 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خوب قبل ازحرکت بهش نگفتی چرا یعنی رسیدید بعدچهارساعت فهمیده؟؟؟؟ 

نه قبل از حرکت بهش گفتم داره میاد دنبالم

میگه مگه خودم نمیتونستم ببرمت 

چه کاری کردم تو این 2 سال که بهم اعتماد ندارن 

از این ناراحته