2777
2789
عنوان

بچه بیارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست
با توجه به اون چیزی که خوندم نه نیارین  قبل از اقدام برای بارداری  با مشاور هم خودتون هم ...

همسرم اخلاق خوبه 

فقط منم بچه دوست ندارم 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
خیلی ناراحت نیستم بابت نصف شدن محبتمون چون که عشقمون به بچمون میرسه  ولی از این ناراحتم ک عصبی ...

باورت نمیشه بعد اومدن بچه چنان نوع محبت بین زن و شوهر عوض میشه که هزاربااار ویکی چرا زودتر نیاورم بخصوص تو بچه دوم ...برای من که اینطور بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحت نیستم بابت نصف شدن محبتمون چون که عشقمون به بچمون میرسه  ولی از این ناراحتم ک عصبی ...

من زمان مجردی خیلی زود عصبانی و کلافه میشدم و واقعا خواهرم و مادرم اذیت بودن ازین قضیه 

ولی بعد از ازدواج واقعا لطف خدا بود و فکر کنم به دلیل دوست داشتن همسرم من دیگه خیلی دیر عصبی میشم و آدم صبوری شدم در برابر اون

فکر کنم برای بچه هم همینطور باشه هم علاقه و هم لطف خدا باعث میشه عصبانیت شما کنترل بشه 

و ی چیز دیگه عزیز برو دکتر طب سنتی تعدیل مزاج انجام بده 

خیلی خیلی عالیه شاید غلبه مزاج داری

[QUOTE=294145064]نه والا ولییی حتما مشکلتو اول حل کن بعد بیار چون واقعا خیلیییی رو بچه فشار میاد[/QUOTE

پریودم عقب افتاده اخه ، هنوز خودم مطمئن نیستم بیارم یا نه 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

عزیزم تو بچه هم نخوای بیاری برای خودت نیاز به آرامش داری، حتما با کمک مشاور و اصلاح سبک زندگی و افزایش معنویت و ... حال خودت رو خوب کن 

بعد هم بچه دار شو، وقتی سنت بره بالا طعم تلخ تنهایی رو خواهید چشید ،وقتی که دیگه دیر شده و پشیمونی سودی نداره 

بچه خودش آدم رو صبور می کنه اگه آدم درست نگاه کنه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍