2821
2789
عنوان

حسرت عشق🥲

1130 بازدید | 16 پست

نزاشتن عاشقیمون رو بکنیم

نزاشتن بهم برسیم 

نزاشتن ...

حسرت روزایی که باهم حرف می‌زدیم .باهم می‌خندیدیم.حتی تو ده ماه ی بار هم بحثمون نشد داره دیوونم می‌کنه .چرا جدامون کردن چه کردن که منو تو ما نشدیم .چیا کردن که منو تو رو از هم جدا کردن .چرا باید شب با روی خوش حرف زده باشیم فرداش من بیام به تو بگم من می‌خوام ازدواج کنم .چرا هیچ کاری نکردی چرا دورغ گفتی چرا گفتی درسته سنمون کمه ولی نمیزارم سهم کسی دیگه ای باشی .حتی اگه خودت هم قبول کنی پس چرا نزاشتی چرا هیچ کاری نداری الان داریم تو حسرت هم میسوزیم وقتی به چشمای هم نگاه میکنیم عشق از چشامون می‌باره .ولی من دیگه ازدواج کردم من دیگه سهم کسی دیگه ای شدم چاره ای ندارم جز اینکه بمیرم ی ماه  دیگه عروسیم هست حسی ندارم حس عروس شدن ندارم عقد کردم نامزد شدم اما از نامزدی هیچی نفهمیدم .فکر طلاق رو نمیتونم بکنم چون نمیشه خانوادم میکشن ...

برای عشقتون بجنگین عاشقی کنین .حسرتش داره دیوونم می‌کنه 

خدایا😭😭

برای آرامش قلبم دعا کنین 

برای خوشبختیم دعا کنین 

دعا کنین عشقم به نامزدم بیشتر بشه چون اون خیلی دوسم داره .هرچی بگم اونو برام انجام میده .

اگر عشقتون واقعیه و بهم می‌خورید تسلیم خانواده نشید فقط میتونم همینو بگم چون تا دلت پیش یکی دیگه هست منتظر نباش به محبتهای نامزدت پاسخ بدی زندگی اون رو هم خراب میکنی مقصر تویی که قبول کردی این ازدواج اجباری رو 

زندگی میکنی ولی احتمال زیاد بدون عشق . 

دلت ک جا بمونه ؛کسی ب دلت نمیاد ....

چ خوبه آدما کنار اونی باشن ک دوستش دارن

نه اونی ک ؛کنارش نشوندن و باید دوسش داشته باشن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر عشقتون واقعیه و بهم می‌خورید تسلیم خانواده نشید فقط میتونم همینو بگم چون تا دلت پیش یکی دیگه هست ...

بله دقیقا 😭کاش قبول نمی‌کردم 

هیشکی درک نمیکنه .اصلا نمیدونم چیشد که قبول کردم 

چرا مجبورت کردن؟

فقط فقط مغزمو خوردن گفتن کار داره .حرف بزن شاید خوشت اومد حرف هم زدم بعدش گفتم نمی‌خوام من دوسش ندارم حتی به خودش هم گفتم بعد خانوادم گفتن باید ازدواج کنی چون حرف زدی .نامزدم خانوادشو دوباره فرستاد باز قبول کردم .

وای عزیزم خوشبخت بشی من چند ماهه دیگه عروسیمه کلی ذوق دارم 🤭🤣🤣 تو چرا ناراحتی منم عاشق بودم نرسیدم یعنی  منو نخواست دیگه منم فراموشش کردم ۵ سال عاشقش بودم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

واقعا درک حالت خیلی سخته اما از من به تو نصیحت یکم به خودت فک کن و وابستگیت به اطرافیانتو کم کن. کسی که عاشقته میتونه خوشبختت کنه و سعی کن مهر همسرت به دلت بشینه. من و همسرم با عشق و به زور ازدواج کردیم اما الان بعد 10 سال عشقمون خیلی کمرنگ تر شده

بله دقیقا 😭کاش قبول نمی‌کردم  هیشکی درک نمیکنه .اصلا نمیدونم چیشد که قبول کردم

اگه راهی داری برگرد اگر نه که دیگه غصه بی فایده س فقط زندگی تو میشه بدون عشق که زجر آوره 

اینو میگم چون یه دوستی دارم دقیقا خودته اونم همینکارو کرد والان بیست ساله که شوهرش هرکاری براش میکنه ولی به چشمش نمیاد مدام بهونه میگیره دختر خوبیه بی رحم نیست ولی نمیتونه کسی دیگه رو به جای عشق قبلیش جايگزين کنه زندگی زهرمارش شده فقط باید پیش دیگران رل بازی کنه فقط این چندسال دردشو به من گفته گاهی حتی برای شوهرش گریه میکنه میگه اون هنوز مزه عشقو از جانب من نچشیده 

فقط دلم برا نامزدت سوخت...‌

همه اش تقصیر خودته.... واقعا‌که....‌

بیچاره نامزدت... به خودت بیا دختر.... اون بیچاره چه گناهی داره.... 

اونم اگه واقعا عاشقت بود باید یه کاری میکرد.... نه اینکه اصلا انگار ن انگار... ببخشیدا... ولی یا عاشق نبوده یا عاشق بی عرضه بوده...‌تو این دوره زمونه عاشق بی عرضه ب هیچ کاریت نمیاد...بچسب ب همون نامزدت که میگی هرکاری بگی برات انجام میده.

اون بهت گفت که نمیخوامت؟

آره بهم گفت نمیخوامت 🥲  

بعد از سه سال فهمیدم  زن داشت یعنی  عقد کرده و با منم بود من خبر نداشتم دقیقا چند ماه به عروسیش مونده بود زن عموم بهم گفت مادر فلانی شمارمو گرفت گفت عروسی پسرمه  میخوام دعوتت کنم 🥲 اون روز بود که روحم از بدن جدا شد من مردم 

نابود  شدم با معنای واقعی کلمه مردم  بهش گفتم چرا بهم‌نگفتی چرا چرا گفت من جوابی ندارم عاشق  زنمم زنم مثل ماهه دختره عوشه ۵ سال ازش بزرگه خودش ۲۵ سالشه زنش ۳۰ 🥲  امیدوام نابود بشن  ازدواج  کردن دیگه  زن عموم میگفت دختره مثل تو خوشگله شبیه  توعه نمیدونم راس میگفت یا دروغ اینم بگم ما از هم خیلی  دوریم ولی فامیل دور هستیم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔