2777
2789
عنوان

شام چی دارید😋 🍝🍝🦞🍤🦀🍡🥮🍠

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 45 پست
هیچی ندارم حوصله ندارم اعصابم خورده از بیخیال بودن همسرم الانم نشستم کنج اتاق تو نی نی سایت میچرخم

اوووخی چرا عزیزم چیکار کرده مگه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من خودم همبرمیخورم همسرم سوسیس میخوره😅 پسرمم فعلا معلوم نیست😂

خخخ نوشجان.پسرتم نصف همبر بده نصف سوسیس🤣

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمه نزدیکتون نیست ؟برای مصارف غیر خوراکی ,برای خوراکم یه بسته اب معدنی

چشمه نه کلا آب معدنی مصرف میکنیم از عصر چندتاشو مصرف کردم . الان دیگ فقط برا خوردن داریم ظرفامم کثیفه از ساعت چهار آب قطع .برا بقیه کاراممم موندم دخترم میگ مامان دستشویی دارم نمی‌دونم چیکارش کنم 😐 میترسم امشب نیاد اب

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خورش بامیه بدمزه.رب گوجه زیاد زدم بد شد

نوش جونت عزیزم من ک خیلی دوس دارم بامیه.خب یکم آب جوش اضافه کن چاره چیه🤣

غذاهاتون نوش جونتون🥰♥️من یهو هوس استانبولی با سالاد شیرازی و ماست وخیارشور و..کردم 🥲🤣

چشمه نه کلا آب معدنی مصرف میکنیم از عصر چندتاشو مصرف کردم . الان دیگ فقط برا خوردن داریم ظرفامم کثیف ...

اگه خونه اقوامتون اب قطع نیست برید اونجا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خوش مزه درستم کنیا پیازش زیاد باشه سیب زمینی ام یادت نره فلفلمم زیاد بزننننن😍🤣🤣🤣

اتفاقا ۴ تاپیاز گنده زدم داخلت🤣🤣سیب زمینی ام در حاله سرخ شدنه 😋🤣♥️

به به نوش جان جای مارم خالی کن😍😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اگه  بارداری غذای تند و سیر وپیاز زیاد بخوری بچه قولنجی میشه ,اسیر میشیا 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اگه  بارداری غذای تند و سیر وپیاز زیاد بخوری بچه قولنجی میشه ,اسیر میشیا

سیر و غذای تند نمیخورم عزیزم اما پیاز داغ خیلی دوس دارم ضررداره؟