2777
2789

الان ۱۶ ماهه قهر اومدم خونه مامانم به نظرتون پاشم برم خونم اگه راهم نداد به پلیس بگم اخه شوهرم میگه مهرتو ببخش بعد بیام دنبالت ولی خودم میگم خودم برم بهتره نظر شما چیه

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

۱۶ ماه؟؟؟؟ چرا؟؟؟ 

اگر نمیخواید جدا شید به هیچ عنوان آن از خونه نرید 

وقتی رفتید دیگه جدا شید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

١۶ ماه؟

وقتی نمیخوادت دیگه کجا میری

تودعوا نباید قهر کنی بری ولی اگه رفتی حداقل کاری کن که بیاد دنبالت

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

خودت نرو با جاری خواهر شوهر صحبت کن بگو شما بیایید ببرید بگو زندگیم دوست دارم ولی نمی‌خوام غرورم از بین بره البته اگر باهاشون رفیقی یا از طرف خانوادت یه نفر بفرست بگو جاری خواهر شوهری بیان اون رابطه واصل بشه 

الان خیلی نتیجه گرفتی از قهر خونه بابا؟ اینجا حلقمون و جر میدیم میگیم جان هرکی میپرستین با هر اختلافی قهر نرید. قهر واسه کسیه که میخاد طلاق بگیرره. شما هم بعد ۱۶ ماه دیگه برنگرد چون زندگیت بعید میدونم مثل قبل شه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
الان خیلی نتیجه گرفتی از قهر خونه بابا؟ اینجا حلقمون و جر میدیم میگیم جان هرکی میپرستین با هر اختلاف ...

حالا اینم سنگ آخر شاید درست شدن جفتشون و زندگیشون خوب شد با خوبی برو زندگی کن و به قول دوستمون اشتباه تکرار نکن

بعد 16 ماه، خودت پاشی بری؟! اصلا جالب نیست. از اخلاق و شخصیت شوهرت چیزی نمی دونم ولی شاید بعدش دیگه جدی نگیردت یا کنایه بزنه که بعد دو سال دست از پا دراز تر خودت اومدی التماس. اصلا این مدت ازت نخواست برگردی؟ سر چی رفتی؟ 

من به هیچ کس نگفتم طلاق بگیر ولی به تو میگم از این عوضی برای تو شوهر نمیشه خودت رو بدبخت نکن، من باشم میرم کارگری خونه مردم ولی با این مرتیکه زیر یه سقف نمی رم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است