2777
2789
اخه طبیعی نیست. کل بدنم خیلی سفیده  این چند تا جا خیلی تیره واسه همین خیلی دید پیدا میکنه و عذا ...

ببین اگر باهاش راحت نیستی دنبال کارایی که میتونی براش انجام بدی باش ولی بازم از خودت بدت نیاد

اینکه میگی دید پیدا میکنه منظورت برا اینده و همسرتو ایناست باید بگم مال آقایون هم همچین بلوری نیست تازه کلی هم به خودشون افتخار میکنن

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از نوره استفاده میکنم رنگ پوستمم تیره است وقتی میزارم خیلی سفید میشم البته همه جای بدنم میزارم

من نوره گرفتم .

زدم تموم جونم سوخته  انگشتام همه  سوخته  توبه کردم 

😂😂 ولی برای پا خوب جواب داد . برای سینه  همه جا سوخت و تاول زد 

ببین اگر باهاش راحت نیستی دنبال کارایی که میتونی براش انجام بدی باش ولی بازم از خودت بدت نیاد اینکه ...

اره . اون بنده خدا میگه عیب نداره  البته ازدواج نکردیم. ولی گفتم از قبل بهش بگم. همه چیزو میگه اشکال نداره اما میترسم از نزدیک ببینه نظرش عوض بشه

اره . اون بنده خدا میگه عیب نداره  البته ازدواج نکردیم. ولی گفتم از قبل بهش بگم. همه چیزو میگه ...

نباید میگفتی دختر جون 

اشکال نداره ولی دیگه نگو

فقط از خودت تعریف کن

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

سلام عزیزم وقتت بخیر

منم دنبال این راهکارم فعلا خودم تو خونه میکرونیدلینگ برای خودم انجام دادم تا ببینم نتیجه چیه ولی من توجهمو یه چیزی جلب کرد

خدای نکرده توهین نمیکنم اما تیرگی گردنی که شما میگید رو اکثر پزشک ها نشونه مقاومت به انسولین میدونن اگر اون باشه با درمان خود به خود این تیرگی زیربغل و گردن از بین میره