2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
میخوای تعریف کنی چی شده گلم؟ 

ما فامیل بودیم، من از قبل دوسش داشتم، به قصد ازدواج اومد اوایلش باهام مثل ملکه ها رفتار میکرد😭😭😭😭😭😭جوری رفتار میکرد من رو ابرا بودم گفتم این همیشه هست و ازدواج میکنیم، خواستگاری اومد کلی باهم خاطره ساختیم، من تو اوج وابستگی و دلبستگی بودم اینو فهمیده بود، از وقتی من علاقمو، اشتیاقمو نشون دادم سرد شد دیگه، هی سرد شد و من عذاب کشیدم، من دنبال آدم قبلی میگشتم ولی این آدم نبود، آخرم بهونه الکی آورد اختلاف سنیمون زیاده(من 25اون33)،با محیط کارت مشکل دارم و.... هر چقدر التماس کردم و خودمو کوچیک کردم نموند

گفت خیلی دوست دارم ولی با این شرایط نمیتونم کنار بیام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد ها همینن عزیزدلم. تا ببینن زن وابستشونه با خودشون میگن الان دگ چیز بدست نیاوردنی ندارم

خوبه ک فامیلی باید دور شی ازش تا عزت نفسش بیاد پایین 

باورت میشه من دو روز ن زنگ زدم ن پیام، خودش پیام داد الان؟ چون دور بشی یهو عزیز میشی

بعدشم آدمی ک لیاقت داشته باشه اینکارو با تو نمیکنه 

مرد ها همینن عزیزدلم. تا ببینن زن وابستشونه با خودشون میگن الان دگ چیز بدست نیاوردنی ندارم خوبه ک ف ...

عزیزم من میخامش هنوزم با اینکه خورد شدم، میخام پشیمون بشه و بیاد سمتم چون خیلی دوسش دارم

به نظرت چیکار کنم کلا فاصله بگیرم یا بهش پیام بدم گریه و زاری کنم؟ 

عزیزم من میخامش هنوزم با اینکه خورد شدم، میخام پشیمون بشه و بیاد سمتم چون خیلی دوسش دارم به نظرت چی ...

فاصله بگیر 

عاشق هم باشه خودتو کوچیک کنی واسش عمرا برگرده

نقطه ضعف مردا عزت نفسشونه یادت باشه 

فاصله بگیر  عاشق هم باشه خودتو کوچیک کنی واسش عمرا برگرده نقطه ضعف مردا عزت نفسشونه یادت باشه ...

فاصله گرفتن هم عذابه.... اما همه میگن فاصله بگیر، ینی تنها راهش فاصله گرفتنه؟ 

فاصله بگیر  عاشق هم باشه خودتو کوچیک کنی واسش عمرا برگرده نقطه ضعف مردا عزت نفسشونه یادت باشه ...

من خیلی التماش کردم گفتم من بدون تو نمیتونم گریه و زاری و...... انا نرغش یه پا داشت و گفت نه

من خیلی التماش کردم گفتم من بدون تو نمیتونم گریه و زاری و...... انا نرغش یه پا داشت و گفت نه

چون میدونه در اختیارت داره ولی تو اجازه اینو نده . تو واس خودت قوی هستی اونم باید اینو با چشا خودش ببینه.. سعی کن هر روز بخندی 

چیکار میکردین دلتون آروم میگرفت؟ دارم خفه میشم از بغض😞

یاد عوضی بازی هاش بیفت از چشمت میوفته ، چت های خوبتون رو مرور نکن بزار فراموش بشن 

آهنگ شاد گوش کن و سعی کن آهنگایی که اونو یاد تو میندازن رو گوش نکنی .

همین که تو رو طرد کرده خودش بزرگترین دلیل برای فراموش کردنشه 

مثلا اون یارو که عاشقش بودم ۲ سال قبل به دلایل دروغین منو طرد کرد بعد فهمیدم دلایلش دروغ بوده از چشمم افتاد و بدتر از اون وقتی فهمیدم به دختر زشت و بد قیافه و بد هیکلی احساس داره واقعا حالم بهم خورد ازش و الان اصلا برام مهم نیست اصلا  

نگران نباش تو هم مثل من که الان برام مهم نیست برات بی اهمیت میشه . 🌹🌹