2777
2789
عنوان

من با این بچه چیکار کنم واقعااا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 91 پست

نمی‌دونم چند سالته اسی ولی اونقد عاقل و فهمیده میتونی باشی که نسبت بهش بی تفاوت نیسی ، پس لطفاً موضوعو بین خودتو ابجیت حل کن و نزار خانواده بفهمن ، باهاش رفیق شو از این به بعد که کاریم بخاد کنه پنهون نکنه . اروم باهاش حرف بزن و بخاه همچیو بگه بهش اطمینان بده که بین خودتون میمونه لطفا🫂

چتشون در مورد چی بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر زادم دوازده سالشه گفت خاله بجز دو سه نفر همه توی کلاس دوست ‌پسر دارن

این متاسفانه رایجه خیلی از بچه ها به خاطر رفیق هاشون یا کنجکاوی میرن سمتش و ۹۹ درصدشون هم پشیمون میشن و اشتباه میکنن ولی ...

این متاسفانه رایجه خیلی از بچه ها به خاطر رفیق هاشون یا کنجکاوی میرن سمتش و ۹۹ درصدشون هم پشیمون میش ...

اخه دوازده سال واقعا خیلی کوچیکه ‌واسه این روابط اصلا چی میگن بهم 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

وا این ی مساله شخصیه چرا تو زندگی خواهرت دخالت میکنین قرار نیست محبت پدر نیاز ادم ب جنس مخالف رو جبر ...

بزارم بچه ۱۲ ساله هر غلطی دلش خواست بکنه؟ که آیندش تباه بشه؟

فک نمیکنم رابطه با جنس مخالف برابر با رفتن زیر کامیون باشه

برای بچه ۱۲ ساله دقیقا برابر با همونه هیجانات و احساساتش حتی هنوز شکل نگرفته نمیدونم با بچه این سنی ارتباط نزدیک داری مثلا خواهر یا برادر قشنگ انسان متوجه میشه ذهنشون الان جور دیگه ای کار میکنه بعدم الان زمان انجام کار های بهتر و مفید تر براشه بعدا تایم واسه تلف کردن با پسر ملت زیاد هست! در ضمن تو رابطه هم خبری نیست! 

اخه دوازده سال واقعا خیلی کوچیکه ‌واسه این روابط اصلا چی میگن بهم 

همون بحث ها و فکر های بچگونه همو با هم ب اشتراک میذارن چی  بگن آخه😂 ولی اشتباهه چون آسیب های بدی به روح و روان اون دختر میزنه 

بشین باهاش مثل دوست منطقی حرف بزن بگو فک میکنی این رابطه چی میشه؟ یا چی دیدی تو این پسر که الا ...

من خودم کوه غرورم برا پسرای فامیل حتی پشت چشم نازک میکنم نمد این به کی رفته😂

همون بحث ها و فکر های بچگونه همو با هم ب اشتراک میذارن چی  بگن آخه😂 ولی اشتباهه چون آسیب های ب ...

حالا هم سن هم باشن بهتره ‌ولی فک کن بزرگ باشه قشنگ میشه سو استفاده 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

دیگه ۱۸ ام

سن شمام زیاد نیست ولی مثل اینکه زیاد با خواهرتون کنار نمیاید شما بزرگترید باید راه صحبت کردن رو پیدا کنید اونجا جواب میگرید و تهدید نتیجش عکسه این کار رو نکن