2777
2789
عنوان

ترک تمکین

166 بازدید | 16 پست

من از شوهرم شکایت کردم بابت نفقه ما عقدیم ولی خب رابطه زناشویی داشتیم 

و دادیار خانومی ک پیشش رفتیم بهش گفت برو عدم تمکین بزن چرا اینکارو نکردی

هالا عدم تمکین زده 

ولی خب توانایی تهیه منزل مشترک و.... نداره احتمالآ هم اعتیاد داره 

میتونه کاری کنه؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
بلههه،  تمکین مخاد

تو. خیابون تمکینش کنم؟ 

وقتی منزل مشترکی تهیه نمیتونه بکنه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو. خیابون تمکینش کنم؟  وقتی منزل مشترکی تهیه نمیتونه بکنه

این درخواست اونه و تایید میشه ،

توام برو درخواست بده سرپناه و لوازم زندگی میخام

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
این درخواست اونه و تایید میشه ، توام برو درخواست بده سرپناه و لوازم زندگی میخام

مرسی

اصلا تمکین و اینا رو چجور ثابت میکنن؟همین که بگه تمکین نمیکنه قبول میکنن حرفشو؟

نمیدونم خبر مرگش 

یه بیشرف خائن و تمکین کنم 

مگ مغ

ز خر خورده باشم

برای منم عدم تمکین زدرفتم دادگاه پیش قاضی گفتم من طلاق نمیخوام فقط برای یه عروسی خوب بگیره خونه جداب ...

همین دیگ منم میخام همینو بگم 

تو. خیابون تمکینش کنم؟  وقتی منزل مشترکی تهیه نمیتونه بکنه

نه عزیزم نمیتونه کاری کنه باید خونه با تمام وسیله برات تهیه کنه کارشناس بیاد خونه رو ببینه اگه درشان زوجه باشد رای ب نفع شوهرت میشه  

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
اصلا تمکین و اینا رو چجور ثابت میکنن؟همین که بگه تمکین نمیکنه قبول میکنن حرفشو؟

اره ، قبول میکنن چون طبق شکایت زن خونه پدرشه قهره مثلا بالاهره کنار شوهر نیست ، و شوهر میره درخاست میده ک زن عقدیمه بابد نیازمو برطرف کنه ختی اگ قهره !و در دادگاه منطقیه..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اره ، قبول میکنن چون طبق شکایت زن خونه پدرشه قهره مثلا بالاهره کنار شوهر نیست ، و شوهر میره درخاست م ...

اه ریدم تو این قانون ،طرف از زندگیش راضی نیست قهر رفته خونه باباش ،بعد بیاد نیاز اون چلغوز رو براورده کنه😣

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
اه ریدم تو این قانون ،طرف از زندگیش راضی نیست قهر رفته خونه باباش ،بعد بیاد نیاز اون چلغوز رو براورد ...

والا همینو. بگو