2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 29 پست
حق باشماست کلا من اطلاعات شرعی ندارم صرفا خواستم کمکی کرده باشم ناخن کاشتنم خیلی جالب نیست اولش خیلی ادم ذوق داره بعدش مدام دنبال ترمیم و اینایی بعدم اینقدر عادی میشه که یادت میره کاشتی خیلی غصه شو نخور
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاشت ناخن ناخن خودتو داغون میکنه.من زیاد دیدم.اولش قشنگه بعد باید دنبال ترمیم و ...باشی که خسته کنندست.اگه هم برسون داری ناخنای خودت زیرش پودر شده.از نظر پزشکی کاملا رد شده
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
فرشته آخه بقول شما هیجانشو داریم!وقتی میبینی یکی ناخوناش یدستو خوبه آدم دلش میخاد.من یکی ناخونام خیلی زود میشکنه
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
کسی که ناخنش زشته ،و روش پر از کنگره های ریزه و سطح صافی نداره و همشم میشکنه ناخنهاش دلش دستهای خوشگل بخواد ،چی؟ من کاشته بودم رو حساب اقای صانعی ولی دیدم تمام مراجع خلاف ایشونه نظرشون دیگه برداشتم خیلی ناراحتم
Lilypie Pregnancy tickers
رادا جان من اولش هر روز یه مدل دلم میخواست لاک بزنم مدام انگشتر عوض میکردم حالا اصلا یادمم نیست این جیزا سرگرمیه دیگه خیلیم هزینه نداره فوقش یک هفته بکارین بعد بردارین قضای نماز بجا بیارین البته فقط نظر منه ها و الا از دید کسی که مقید به مذهبه مسلما ارزش نداره بخاطر ناخون یک هفته واجبش ترک بشه
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
به دین اصلا کار نداشته باشید شما که تا آخر عمر نمیتونید ناخن بکارید رو زیبایی و سلامت طبیعی خود ناخناتون کار کنید.یه کاری کنید ناخن در حالت عادی خودش قشنگ باشه
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
سیندخت آخه ناخنای من تا یه حدی رشد میکنه وقتی میخوره به یچیزی از ته میشکنه جنسشون خوب نیست
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
مکارم اگه در صورت ضرورت حرام ندونه.من که میکارم دلیلشم هست...ولیغسل جبیره ای چیه دیگه.وضو چی میشه؟!.جبیره ای؟!...ولی انگار یه چیزی منعم یکنه.لاک نماز هست دیگه.خداااا
مو که منع شرعی نداره کوتاه کن بهش برس ماسک و سرم مو بزن تقویت میشه حمام که هر روز همه میریم یکم بهش برسی کافیه