2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 59 پست
دقیقا من همه راهو رفتم همه رااااه مشاوره .اعصاب روان .رمال.همه چیییی ولی هیچ تغیری نشد بدتر شد ک بهت ...

باید واس چند لحظه ام ک شده لج بازیو بزارید کنار همه چیو اون لحظه فراموش کنید و باهم منطقی صحبت کنید بلاخره به یه نتیجه ای می‌رسید دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید واس چند لحظه ام ک شده لج بازیو بزارید کنار همه چیو اون لحظه فراموش کنید و باهم منطقی صحبت کنید ...

من خیلی آروم حرف زدم واون حق ب جانب ک چیشده من چن روز هیچی بهت نگفتم این آتیشم میزد ک این چن روز میبینه ولی بلاهایی ک سرمن آورده تو این ۱۳ سال نمیبینه

اگه اونا اصلا خبر نداشتن باورت میشه ؟ میخواستم تو عمل انجام شده قرار بگیرن  ولی نشد که

حالام این همینو میگه وایسا اینجا طلاق بگیر ولی میدونم طلاق نمیده .فقط میخاد زجر کشم کنه از طرفی برم اونجا میدونم کار ب خانواده ها میکشه پادرمیونی .واقعا توان اینو دیگه ندارم موندم چ کنم

مشکلت چیه بچه داری ؟

تهمت میزنه علنااا ب منی که بدون اون تو کوچه هم نمیرفتم تهمت مردای دیگه رو میزنه شکاکه بد بینه .بددهنه .۱۳ سال من تو ی قفسم مغازه باز کردم پیشنهاد مشاور چون افسردگی شدید گرفتم .اگ ی مردی بیاد تو مغازه ولوله بپا میشه سالهاس جرات ندارم ب مرد همسایه مثلا سلام کنم ب فامیل دوست آشنا .اونوقته ک من باهاشون دوستم خسته شدم .دخترم ۱۰ سالشه ازهمه چی سردرمیاره بسکه پیشش بمن حرف چرت زده .سه تا بچه دارم ی دوقلو پسر و ی دختر ۱۰ ساله بخدا فقط بخاطر آرامش اونا میخام جداشم چون واقعا ا۱لا روحیه ندارن خودم ک نمیدونم کی خندیدم

بخدا رفتیم مشاور قبل طلاق مشاور ب حرفاش میخندید .میگفت هیچ اساسی حرفات ندارن .نمیدونم میگفت زنم آنلاین بود فلانی هم آنلاین بود اینا باهمن مشاور گفت فضای مجازیتو حذف کن حذف کردم عین ی گوشی ساده .بعدش سری بعد یمیگفت حذف کرده باشه مگه نمیتونه پیام بده .مشاور گفت گوشیو جم کن جم کردم ولی باز فایده نداشت میگفت زنی ک بخاد کاری کنه بزارنش تو شیشه اون کارو میکنه .مشاور گفت من بهت میگم این درس بشو نیست .شد و پدر من فوت شدش و مشاورارو نرفتم کنسل شد ولی الان باز رفتم دادخواست دادم و گوشیمم درآوردم ب لجش دیگه خسته شدم

تهمت میزنه علنااا ب منی که بدون اون تو کوچه هم نمیرفتم تهمت مردای دیگه رو میزنه شکاکه بد بینه .بددهن ...

وای خداااا 

حق داری عربزم میفهمم.به منم تهمت زشت میزنه.

فقط خدا کمکت کنه 💔💔💔💔

نه بابا سالعاست برگشتم 

دو ساله چون مهریه زندان  نداره   طلاق هم اگر خانوم یک یا نهایت دو سال قهر باشه قاضی با بخشش مهریه با عنوان کراهت زن از مرد طلاق رو صادر میکنه   با وکیل صحبت کنید بهتون میگن   

البته طلاق خوب نیست و اسیب های خودش رو داره ولی اگر مرد این اختیار رو دیگه نداره که کلا با بخشش مهریه طلاق نده  دست مرد نیست  

دو ساله چون مهریه زندان  نداره   طلاق هم اگر خانوم یک یا نهایت دو سال قهر باشه قاضی با بخش ...

خوب کجا برم این مدت و ...بگم دیگه نمیخوام ادامه بدم 

اون موقع بچه نداشتم .الان ۲ دارم 💔💔

خوب کجا برم این مدت و ...بگم دیگه نمیخوام ادامه بدم  اون موقع بچه نداشتم .الان ۲ دارم 💔💔

خب سالها پیش میتونستید به خاطر مهریه بندازید زندان اون  موقع زندان میشد انداخت و اهرم فشار بود ولی  یکی دو ساله چون زندان نداره مهریه  طلاق رو آسانتر کردند با بخشش مهریه  اینو وکیل ها میدونند با وکیل متخصص طلاق  صحبت کنید 

همسایه ما با بخشش مهریه بدون رضایت شوهر  و بدون هیچ مدرکی علیه شوهر فقط به دلیل کراهت از مرد طلاق گرفت البته 17 ماه زمان برد  باید به قاضی ثابت  بشه که مرد فرصت داشته دل زنشون رو به دست بیاره  این یکی دو سال هم به این دلیله

خب سالها پیش میتونستید به خاطر مهریه بندازید زندان اون  موقع زندان میشد انداخت و اهرم فشار بود ...

ببین من جریانم خیییلی مفصلهه..اینجا هم نمیشه گفت. 

فقط خانواده شوهرم خبر داشتن و پشتم بودن 

دیگه نمیشد که بچه آشو زندان بندارم 

قرار بود بعد طلاق تو  آپارتمان مادرشوهرم بمونم