2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 82 پست
وای من که همش میگم برم بیرون همش بیرونم تحمل ندارم وایسم تو خونه 

و اینکه دست و پا چلفتی شده بودم 

ولی ویار غذا واسه دو تاش کاملا متفاوت بود اولی رو عاشق ترشی شده بودم و دومی رو عاشق شوری و شیرینی

تو بارداری من عجیب هوس ترشی هفت بیجار کرده بودم و مامانم تو خونه نداشت،به گریه افتادم اصلا دست خودم ...

من ب حد مرگ ترشی میخورم،همیشه تو یخچال ترشی داریم چون ب شدت عاشق ترشیم،شوهرمم ماست نباشه غذا نمیخوره،بچمون پسر شد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من ب حد مرگ ترشی میخورم،همیشه تو یخچال ترشی داریم چون ب شدت عاشق ترشیم،شوهرمم ماست نباشه غذا نمیخوره ...

من قبل بارداری ترشی دوست داشتم و میخوردم

موقع اقدام از دوماه قبل ترشی و ماست نمیخوردم رژیم پسرزایی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اگه هفته ۱۳ بری سونوی ان تی احتمال تشخیص درست خیلی بیشتره،انشاءالله سالم بغلش کنی

یعنی هفته ۱۲ نرم وایسم ۱۳ برم؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

یعنی هفته ۱۲ نرم وایسم ۱۳ برم؟

اتفاقی نمیفته هفته ۱۳برو،من آخر هفته ۱۱ ک میشد ۱۱هفته و یک روز رفتم چون جنین خیلی کوچولو بود تشخیص نداد تا هفته ۱۶ همه دیوونم کردم اینقد پرسیدن بچه چیه خودمم از کنجکاوی دیوونه شدم

اتفاقی نمیفته هفته ۱۳برو،من آخر هفته ۱۱ ک میشد ۱۱هفته و یک روز رفتم چون جنین خیلی کوچولو بود تشخیص ن ...

منظور از هفته ۱۳ چیه؟

یعنی ۱۲ هفته و مثلا ۵ روز میگن تو ۱۳ هفته ام؟

یا ۱۳ هفته و مثلا ۱ روز رو میگن تو ۱۳ هفته ام؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

۱۲ هفته تموم شد میشه هفته ۱۳،مثلا ۱۲ هفته و ۳روزه ک اصطلاحا میگن هفته ۱۳بارداری

آها یعنی من الآن ۶ هفته و ۱ روزم که هست باید بگم رفتم تو ۷ هفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله شما الان وارد هفته هفتم شدی

مرسی عزیزم

به نظرت کِی برم برا سونوی قلب

تا الآن اصلا پیش مامایی چیزی نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40