135nazzzi مدیر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 822 عنوان هرچه میخواهد دل تنگت بگو | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست هرچی تو دلت گیر کرده و نمیتونی راجبش باکسی حرف بزنی و بگو.... بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚 1402/03/13 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3297 عزیزدلی شما،کی تحقیرت کرد بگو فقط اسم بده جنازشو تحویل بگیر اگ آدما همشون مث شما بودن دنیا جای بهتری میشد🫂 با افتخار تورکم♡
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10396 امشب دوستم بلند جلو همه یه چیزی گفت که آبروم رفت خیلی بد شد اعصابم خورده 🤦🏻♀️ باید بالاخره یجایی میفهمیدی که دوست واقعی نبود برات 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10396 نیمای پدصگ خیلی بدی ولش کن بابا لیاقتتو نداره 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ابر_و_بارون عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3917 باید بالاخره یجایی میفهمیدی که دوست واقعی نبود برات از قصد نگفت ولی اعصابمو خورد کرد
غزل1387 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2766 ولش کن بابا لیاقتتو نداره ناشناس پیام دادم دیدم ن این از اون هولاشه😅😅😅😅😅😅خوبه بش پا ندادم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10396 اگ آدما همشون مث شما بودن دنیا جای بهتری میشد🫂 فدات،آدم خوب کم نیست فقط یسریا متاسفانه برخلاف قلب مهربونشون زبونشون نیش داره،راحت دل میشکونن.شما بزرگی کن ببخش 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10396 از قصد نگفت ولی اعصابمو خورد کرد بخاطر چیزای الکی خودتو ناراحت نکن...آدم خوبه آبروش پیش خدا نره...نمیشه یجوری قضیرو جمعش کنی 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10396 ناشناس پیام دادم دیدم ن این از اون هولاشه😅😅😅😅😅😅خوبه بش پا ندادم خداروشکر پس به موقع شناختیش 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3297 فدات،آدم خوب کم نیست فقط یسریا متاسفانه برخلاف قلب مهربونشون زبونشون نیش داره،راحت دل میشکونن.شما بز ... بله کاملاً درسته🌱♥️ با افتخار تورکم♡