2777
2789
اون سایتا درخواست پول میکنن؟؟ حقیقتا من فقط یکیش نگاه کردم پول نخواست ولی شما گفتی بقیه ندیدم دیگ&nb ...

عزیزم من ازاخبار ورسانه هاشنیدم کلاه برداریه  گول نخورید دیگه نمیدونم بعدن ب چه شیوه ای ازت کلاه برداری میکنن شاید بعد جلب اعتماد

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من دو روزه دارم آگهی تمام سایتارو چک میکنم حدودا۲۰دقیقه زمانمو میگیره.چطور میتونم با شماره دیگه و گوشی دیگه ثبت نام کنم ک حداقل بیشتر گیرم بیاد.ممنون میشم یه راهنمایی کنید

سلام عزیزم من دو روزه دارم آگهی تمام سایتارو چک میکنم حدودا۲۰دقیقه زمانمو میگیره.چطور میتونم با شمار ...

سلام . یا میتونی از گوشی دیگه‌استفاده کنی .. یا هم اینکه با همسن گوشیت  بزن خروج خب بعد دوباره بزن عضویت با نام و کاربری و رمز دیگه ثبت نام کن .. فقط حواست باشه تو اینجوری دوتا اکانت داری .. مثلا از یکیش رفتی نگاه کردی آگهی ها رو بسن ش گوشی رو ۳۰ ثانیه بزار حالت پرواز ک ای پی گوشیت عوض شه وگرنه اجازه نمیده با دومین حساب هم ببینی... 

سلام . یا میتونی از گوشی دیگه‌استفاده کنی .. یا هم اینکه با همسن گوشیت  بزن خروج خب بعد دوباره ...

سلام من الان زیرمجموعه شمام.میشه یه توضیح بدید.من در ماه حدودا۱۲۰درآمدم میشه.شما چطوری۴۰۰،۵۰۰تومن میشه

من حساب زیاد دارم عزیزم ... با ی گوشی دیکه

و اینکه وقتی با یه حسابم آگهی هارو دیدم خواستم وارد حساب دیگه بشم واسه دیدن آگهی ها دقیقا چکار کنم که شناسایی نشم؟خروج بزنم کافیه؟