2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آزمایشو سونوگرافی دادی ؟ مطمئن بشو جوشات هورمونی نباشه چون اگه باشه درکنارش باید اونم درمان کنی تا ب ...

یه اختلال جزئی هست اونم اولش دکتر پوستم تشخیص داد

اونم دارم درمان میکنم همزمان

یه اختلال جزئی هست اونم اولش دکتر پوستم تشخیص داد اونم دارم درمان میکنم همزمان

انشالله که جواب میگیری ولی حتمن تعدادی که باید بخوریو کامل بخور معمولا دوره درمانش ۶ ماهس . درکنارش ضدآفتاب و مرطوب کننده هم استفاده کن حتمن . من خودم سال ۹۸ راکوتان خوردم ولی چون کامل نخوردم بعده سه سال برگشت با شدت بیشتر 

واسه چین اونا که گفتین؟ 

ببین پردنیزولون یه نوع کورتونه برای جلوگیری از التهاب بعضی دکترا تجویز میکنند تا دو سه هفته درکنار راکوتان مصرف کنی برای کمتر شدن بیرون ریزی 

آزیترو هم که آنتی بیوتیکه اونم درکنارش میدن که جوشایی که ریخته بیرون خشک شن 

زود تاثیر میزاره یا نه؟  اصلا تاثیرش قابل توجه هست؟ 😂

آلمانیش تاثیر داره فقط ایرانی و هندی و اینا اصلا تو کوتاه مدت تاثیر نمیذاره شاید باید ۶ یا ۷ ماه بخوری بله تاثیر داره نه اون طوری که فک کنی دیگه جوش نمیزنی ولی اگه صورتت خیلی جوش داره بهتر میشه

حتما تحت نظر دکتر باش چون دوستم سرخود استفاده کرد و متاسفانه کبد چرب گرفت من هر دوهفته واسه کبد آزمایش میدادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اره واسه جوش میگم دیگه دکتر اینو داده دیگه.. 

عوارض وحشتناکی داشت واسم موهام بشدت آسیب پذیر شد و نازک و ریزش گرفت لبم به حدی ترک داشت و کناره های لبم پاره شده بود که لبخند میزدم خون میومد وضعیت اعصابم داغون بود 

اصلا نباید تو معرض آفتاب باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببین پردنیزولون یه نوع کورتونه برای جلوگیری از التهاب بعضی دکترا تجویز میکنند تا دو سه هفته درکنار ر ...

اها

کورتون امپول داد بهم

انتی بیوتیک هم محلول موضعی

آلمانیش تاثیر داره فقط ایرانی و هندی و اینا اصلا تو کوتاه مدت تاثیر نمیذاره شاید باید ۶ یا ۷ ماه بخو ...

ولی من خیلی خوب شدم جدیدا واسه راکوتان نیست یعنی؟ 😅

اره دکتر داده بهم❤

عوارض وحشتناکی داشت واسم موهام بشدت آسیب پذیر شد و نازک و ریزش گرفت لبم به حدی ترک داشت و کناره های ...

اها ممنون

اتفاقا امروز تو افتاب بودم و گند زدم به صورتم😂