2821
2789
عنوان

سفر مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
عزیزم تا اونجتیی ک من میدونم خانواده ی شما کلا اوپن مایند بودن.خانواده ی ما اجازه ی سر کوچه بیرون رف ...

اروم اروم باهاشون حرف بزنید 

از همون سر کوچه رفتن به تنهایی شروع کنید 

سری دوم دوتا خیابون اونطرف تر 

سومین بار یه محله جدید با فاصله بیشتر 

کم کم که برسه به سفر 

ببینن میتونید از پس خودتون بربیاید

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کِی حقوق دختر پسر برابر بوده ک الان باشه؟🥲 اونا هرکاری دلشون بخاد میکنن و هیچکس نمیگه نکن اما واس ...

هیییی بخدا با این کارا از ازدواج زده شدم میگم اونم باز محدودیته باز بخام تنها برم اون نمیزاره

عزیزم ناراحت نباش شرایط دختر با پسر فرق میکنه...دختر مثل طلا میمونه باید خیلی ازش مراقبت کرد

شاید خانواده ندونن ولی با محدود کردن دختر دارن بدترین ضربه رو به فرزندشون میزنن 

تو خوابگاه دارم کاملا متوجه این چیزا میشم، کسی ک زیادی محدود بوده و یهو وارد جامعه میشه انگار عقده میشه واسش و ممکنه حتی راه اشتباه بره 

ولی داشتیم دختری ک میگه من مامان بابام حتی اجازه خوابیدن خونه دوستمو هم داده و مسافرت میرفتم با رفیقام،  و دقیقا همین دختر خیلی مراقب خودشه و حواسش هست ب خودش 

هیییی بخدا با این کارا از ازدواج زده شدم میگم اونم باز محدودیته باز بخام تنها برم اون نمیزاره

شک نکن

از هر پونصد تا مرد نهایت یکی دوتاشون این اجازه رو ب زنشون بدن

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
عزیزم ناراحت نباش شرایط دختر با پسر فرق میکنه...دختر مثل طلا میمونه باید خیلی ازش مراقبت کرد

ب قیمیت گوشه گیر شدنش؟من انقدر تو خونه بودم یا با خودشون رفتم بیرون اظطراب اجتماعی گرفتم استرس دارم وقتی تنها میرم داخل ی مغازه

خسته شدم انقد با ان حرفای تو خالی ک دختر طلاس و باید ازش نگهداری کرد و پوشندش

اروم اروم باهاشون حرف بزنید  از همون سر کوچه رفتن به تنهایی شروع کنید  سری دوم دوتا خیاب ...

نمیشه عزیزم:)

مامانم حتی اجازه نمیده با رفیقی ک شدیدا دوسش دارم‌ولی ب نطر مامانم شیطووون هست، بیرون برم..ارزومه.دوستم بهم گف دیبا بریم برا اولبن بار بیرون باهم؟ منم گفتم اره تابستون می ریم..ولی جالا نمیدونم واقعا چجوری  رفبقمو بپیچونمش یا مامانمو گول بزنم‌.‌چون مادرم ب هییییچ عنوان اجازه بیرون رفتن با رفیقمو نمیده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
نمیشه عزیزم:) مامانم حتی اجازه نمیده با رفیقی ک شدیدا دوسش دارم‌ولی ب نطر مامانم شیطووون هست، بیرون ...

چند سالته عزیزم؟

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز