2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستی داری که مورد اعتمادت باشه و امتحانش کنه ؟ پس چطور بهش اعتماد داری اخه

امروز اعتراف کرد! یعنی اولین روزی که دیگه یه دوست معمولی نیست و از ظهر کلا محوه پیامام میخونه از دسترس خارج میکنه 

نمیدونم دخترا چرا انقد حرص میخورن برای اینا🤦😂

چون دیوونه ایم...الان مردای زن دار خیانت میکنن اون ک دیگه دوسته و تعهدی نداره

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

امروز اعتراف کرد! یعنی اولین روزی که دیگه یه دوست معمولی نیست و از ظهر کلا محوه پیامام میخونه از دست ...

اها فک کردم یمدتیه باهم رلین

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
امروز اعتراف کرد! یعنی اولین روزی که دیگه یه دوست معمولی نیست و از ظهر کلا محوه پیامام میخونه از دست ...

اعتراف کرده دوسدختر داره بجز شما ؟

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اها فک کردم یمدتیه باهم رلین

واقعا نگرانم در حدی که میخوام فردا بهش بگم کلا کات کنیم! دوست ندارم فقط من باشم که بدو ام! خسته شدم حتی دورانی که فقط دوست بودیم اون خیلی بی تفاوت بود و الان بودن با همیچین آدمی فقط منو اذیت میکنه 

واقعا نگرانم در حدی که میخوام فردا بهش بگم کلا کات کنیم! دوست ندارم فقط من باشم که بدو ام! خسته شدم ...

نمیدونم عزیزم من دقیقا نمیدونم چطور ادمیه تو چطور ادمی هستی این مدت چطوری گذشته ولی این چیزایی که تو میگی من نظرم اینه اگه خیلی ذوق داشته باشه کلی میشینه برات وقت میزاره مثلا تو میگی همین امروز اعتراف کرده پس باید کلی باهات حرف میزد همین امروز ...شاید برای سرگرمی رل زدنو میبینه🙁

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
منم همینو میگم کو گوش شنوا😑😑😑

هستن کساییکه که باهم دوستن و از زن و شوهر بیشتر بهم تعهد دارن..

نه 🥺 من واقعا نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم اولین تجریم و ظاهرا از همین الان تهش مشخصه 

عزیزم دوتاییتون چن سالتونه؟

نمیدونم عزیزم من دقیقا نمیدونم چطور ادمیه تو چطور ادمی هستی این مدت چطوری گذشته ولی این چیزایی که تو ...

منم همینو میگم اصلا محو شد🥺 واقعا انتظارشو نداشتم و الان 2 بار بهش زنگ زدم بار اول جواب نداد بار دوم هم از دسترس خارج شد🥺💔

2790
2778
2791
2779
2792