2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعضی ها مزه میپرونن و الکی چیزی رو ندونسته میان اظهار فضل میکنن.‌مثلا وارد تاپیک نشن چی میشه ؟؟ آدم هایی هستن که با انسانیت فاصله دارن. عزیزم من چیزی تو رشته ی شما نمی‌دونم ولی خیلی از دوستای من که  خیلی وقت پیش دانشجو دانشگاه آزاد بودن الان دبیر و استاد دانشگاه و هیات علمی و...هستن . حرف اون کاربر و به دل نگیر . اصل خوندنه که هدف معلوم و مشخصی داشته باشی و به فرعیات توجه نکنی. برات بهترین ها رو آرزومندم.‌

عزیزم من شاغلم نمیتونم دانشگاه دولتی برم چون کلاساش وسط هفتس

دانشگاه آزاد بدرد نمیخوره من دولتی خوندم ما کل کتاب می‌خواندیم برا امتحان اما دانشگاه آزاد ی جزوه کم میداد همونو امتحان میدادن هیچی بارشون نبود

دانشگاه آزاد بدرد نمیخوره من دولتی خوندم ما کل کتاب می‌خواندیم برا امتحان اما دانشگاه آزاد ی جزوه کم ...

من هم لیسانس هم ارشد ازاد پردیس بودم کل کتابم خوندیم همیشه هیچ وقت چیزی که شما میگید نبوده خیلی از رفرنسامون هم با دولتی یکی بود احتمالا با ازاد رتبه پایین مقایسه کرذین

من هم لیسانس هم ارشد ازاد پردیس بودم کل کتابم خوندیم همیشه هیچ وقت چیزی که شما میگید نبوده خیلی از ر ...

چونه زدنی نیست که همه میدونن سطح دانشگاه آزاد پایینه کسی که سراسری دانشگاه های خوب رو بیاره تو آزاد چیکار میکنه 

کمتر به زن های تحصیل کرده و موفق حسادت کنید!! 
چونه زدنی نیست که همه میدونن سطح دانشگاه آزاد پایینه کسی که سراسری دانشگاه های خوب رو بیاره تو آزاد ...

خیلی حرف چرت و مسخره ای هست من همکلاسی دوره کارشناسیم ارشد صنعت شریف اورد یه چیزایی میگید خدایی الان دوستم از دولتی اومده ارشد ازاد اون ۱۲ ترمه تموم‌کرده با ۱۰ و ۱۱ هیچ قانونی نیست بگه هرکی رفت دولتی باهوشع هرکی رفت ازاد خنگ والله قدرت سهمیه رو این روزا خیلی زیاد دارم میبینم یارو کنکور ارشد ۷۰۰۰ شده رتبش با سهمیه زیر ۲۵ درصد رتبش ۲۰۰ شده الانم داره دولتی میخونه یکی هم مثل خودم چون مشهد اورد و شهر خودم دور بود ازاد ترجیح داده واقعا دید شما خیلی سطحی هست

خیلی حرف چرت و مسخره ای هست من همکلاسی دوره کارشناسیم ارشد صنعت شریف اورد یه چیزایی میگید خدایی الان ...

نه عزیزم شما رو چون راه ندادن تو دانشگاه های تاپ مجبوری خودت رو با سهمیه و این خزعبلات گول بزنی وگرنه سطح علمی آزاد اصلا قابل قیاس با سراسری نیست و رنکینگ بین المللی دانشگاه ها هم چیزی نیست که با چرت و پرت های شما بشه تغییرش داد دانشگاه آزاد چه رنکی داره؟؟؟؟ 

بیشتر بچه های دانشگاه های تاپ هم غیر سهمیه ای هستن اما خب ناکام مونده ها و پشت در مونده ها دست آویزی جز سهمیه ندارن 🤣

خیلی حرف چرت و مسخره ای هست من همکلاسی دوره کارشناسیم ارشد صنعت شریف اورد یه چیزایی میگید خدایی الان ...

امثال تو رو زیاد دیدم و خزعبلات تون خیلی آشناست