2777
2789
عنوان

خوشحالم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 33 پست
به زور راضیش کردی  مگه یه شهر دیگس ؟

نه عزیزم شهر دیگه نیست چون ما هنوز بچه نداریم مادرشوهرم میگه خونتون نمیام که راحت باشین الان جوونین دوست دارین تنها باشین من نمیخوام مزاحمتون بشم اما من خیلی دوسش دارم چندبار گفتم نیومد امروز دیگه دید ناراحت شدم گفت باشه میام یه ساعت میشینم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم چرا ولی حس میکنم داری با تمسخر جواب میدی اما مهم نیست بازم دوست خوب منی❤️

بابا بیخیل تمسخر نی ول خدایی برامون عجیبه 

کاش همه عروس مادر شوهرا اینجوری بودن ول عزیزم کلا از قدیم گفتن دوری و دوستی یه بالانس و نگه دار

بابا بیخیل تمسخر نی ول خدایی برامون عجیبه  کاش همه عروس مادر شوهرا اینجوری بودن ول عزیزم کلا ا ...

عزیزم مادر همسرم پیره زیاد از خونه بیرون نمیاد تو این مدتم خیلی بهش گفتم بیا اما نمیومد میگه شما جوونین من پیرم حوصلتون نمیشکه با من وقت بگذرونین یه پسرش تو کرونا فوت شد بنده خدا خیلی شکسته شد کسیو جز همسر من به عنوان تکیه گاه نمیبینه شوهرشم فوت شده اصلا زن سو استفاده بکنی نیست

عزیزم مادر همسرم پیره زیاد از خونه بیرون نمیاد تو این مدتم خیلی بهش گفتم بیا اما نمیومد میگه شما جوو ...

عآخی جداااا چ خوبه خدا خیرت بده هواشو داری 

میگم ک انگار برامون عجیبه ی ادم خوب دیدیم تو این دنیا خوشبخت بشی 

دعاش برای تو و همسرت معجزه میکنه دمت گرم 

عآخی جداااا چ خوبه خدا خیرت بده هواشو داری  میگم ک انگار برامون عجیبه ی ادم خوب دیدیم تو این د ...

ممنونم عزیزم❤️