2777
2789
از لوازم قنادی  ثعلب و شکر و وانیل قاطی می کنم بعد با شید و کمی گلاب و اگه دوست داری زعفرون می ...

منم اولین باره می‌خوام درست کنم 

چند دقیقه بعد اینکه زیرشو خاموش کردم بزارم فریزر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو دوروز پیش درست کردم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳-۰۶-۰۳-۱۸-۱۳-۵۸_86pv.png

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم دوست دارم بدونم

من که کلیپ دیدم این چطوری بود  

شیر پرچرب رو میزاری بجوشه ۴ لیوان 

ی لیوان شکر رو با یک و نیم قاشق چای خوری با هم مخلوط میکنی 

شیر جوشید بهش اضافه میکنی و هم میزنی تا حل بشه 

آخرشم نوک قاشق وانیل میزنی و خاموش می‌کنی میزاری فریز هر ۴۵ دقیقه یکبار کامل هم میزنی تا به نشه ۶ بار باید انجام بدی و آخر سر ۲ تا می‌ذاری فریز و آماده است 

و اینکه باید ظرفی که گذاشتین فریز در داشته باشه 

من ساده شو گفتم کسی خواست 

مثل بیرون میشه، یخ نمیزنه توش؟ اندازه هاشم بگو لطفا

باید هر نیم ساعت یبار هم بزنی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من که کلیپ دیدم این چطوری بود   شیر پرچرب رو میزاری بجوشه ۴ لیوان  ی لیوان شکر رو با یک ...

گلاب نریزی فایده نداره

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من که کلیپ دیدم این چطوری بود   شیر پرچرب رو میزاری بجوشه ۴ لیوان  ی لیوان شکر رو با یک ...

ممنون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بسته بود؟ اوووم به به بگو چطوری درس کردی ممنون 

چرا نبنده😆

بله کاملا کش دار و عالی کسی ندونه فک میکنه از بیرون خریدی من خیلی وقته درست میکنم،دستور دقیقشو بهت میگم حالشو ببری 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چرا نبنده😆 بله کاملا کش دار و عالی کسی ندونه فک میکنه از بیرون خریدی من خیلی وقته درست میکنم،دستور ...

واه از اول تاپیک دارم میگم دستور بده، عکس میزاری منم باردارم دلم آب شد نامرد  

چجوری درست میکنین

با دستور سراشپز پاپیون 

سرچ کن گوگل

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️