عکسمو خواهرم فرستاد برا مادر ی دختر خانومی روز یکشنبه.تا حالا جواب ندادن.البته گفت ب دخترم نمیگم فعلاتا آزمون وکالت بده.نمیدونم دوباره باید زنگ بزنیم یا اونا باید بزنن؟ یا ما پیگیر بشیم دوباره
یعنی چی چطور عکس شمارو گرفتن و گفتن تا مرداد ماه نمیگیم
از اینور هم گفتن که کیس مناسب باشه ازدواج میکنه
والله از الان دارن دوگانه حرف میزنن
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
برفرض محال باشه بنظرت ایران اینهمه پیشرفت کرده که خانواده برن خاستگاری😂
خودمم یهو جا خوردم، گفتم صد در صد تاپیک سرکاریه، اما بقیه دیوونن که دارن اینقد ریلکس راهنماییش میکنن. یا شاید اینجا نی نی سایت ایران نیست اشتباهی اومدم😂
اره یجورین.گفت قصد ازدواج نداره مگه اینکه کیس خوب باشه.بعد گفت بش نمیگم تا بعد آزمونش.ولی مادرش اسمم ...
اشغلتون چیه
اگه دوست داشتین جواب بدین
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
رشتم حقوقه.اما اپراتورم تو ی شرکت دولتی قسمت برق. ی اشتباهی کردم اصرار کردم ب خواهرم گفتم ب مادرش بگ ...
موفق باشی چرا ناراحت بشن
ببین از اولش رو راست باشین خیلی ب نفعتون هست
انشالله اتفاقای خوب و خوش بیفته واستون
و اینم بگم کسی که برای شما اینطور از اول بگه شمارو بیشتر اذیت میکنن بعدش
البته نظر شخصیمه انشالله اینطور نباشه
ن میگم که شما خیلی کار خوبی کردین که حقوقتون رو گفتین
میگم آدما باید از همون اول راستگو باشن و دوگانگی نداشته باشن بین حرف و عملشون