2777
2789
ناراحتم کرده نفرینش هم کردم الهی فلان شی و فلان فلان به شوهرم ،اماهمون موقع.اگه یه دقیقه دیر برسه خو ...

اینو به استارترم بگو عزیزم

زن وشوهر هرچقدر ازهم دلشون بگیره وهرچی بگن بازم همدیگرو دوسدارن

عشقتون پایدار🥰

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتم کرده نفرینش هم کردم الهی فلان شی و فلان فلان به شوهرم ،اماهمون موقع.اگه یه دقیقه دیر برسه خو ...

اوووخی خدا برات حفظش کنه من خیلی شوهرمو دوس دارم ولی خیلی حرصم میده اصلا یه کاری کرده بچه ابتدایی نمیکنه از حرص این تایپیک زدم

من یه بچه هم دارم

پس تعداد زنی که مثل شماست کمه

چرا باید از خوشحالی دوزوج دیگه که اصلا نمیشناسم ناراحت بشم خیلیم خوشحال میشم

عشق همشون پایدارباشه

😶😶😶فک کنم مجردی اره؟ عزیطم چه ربطی داره هرچقدرم دوزوج دلشون تزهم گرفته باشه بازهم همدیگرو دوسدار ...

منم عاشقششم ولی گاهی وقتا مثل الان ب این فک میکنم نبودنش بیشتر سود داره برا من و بچم اخه خیلی کم عقله شوهر من😢

دلم تواین هوای داغ شربت فیمتو خواست

منم عاشق فیمتو، پارسال این موقع چقد شربت فیمتو می خوردم دلم خواست اما امسال شربت اصلش گیر نمیاد یا هست ولی کم و گرون بیشتر ایرانی اصلا مثل طعم خارجی نیس

منم عاشقششم ولی گاهی وقتا مثل الان ب این فک میکنم نبودنش بیشتر سود داره برا من و بچم اخه خیلی کم عقل ...

به هیچ وجه این حرفو نزن کمی دیر کنه میمیری زنده میشی

منم عاشقششم ولی گاهی وقتا مثل الان ب این فک میکنم نبودنش بیشتر سود داره برا من و بچم اخه خیلی کم عقل ...

خیلی فکرت ناراحت کننده اس فکر میکنی کسی دیگه می تونه پدر بچه باشه وبراش پدری کنه؟ناپدری بدجنس وبد ذات ندیدی؟ ممکنه بگن بچت رو نگه نمی داریم بزار پیش مادرت، پدر خود بچت بلا نسبت شوهرشما اصلا نادون بی مغز احمق هرچی باشه، پدر بچته و براش پدری میکنه تا فرد غریبه 

اره بیا بریم به جاش استریم بزنیم😎🤣

من زدم😂وسطش وی پی انم قطع شد😐💔

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨