پریا۵۶۷۴ مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 751 عنوان وایییییی کمک | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست بچه ها مادر شوهرم نبود به منم اصرار می کردن غذا درست کنم یه بار منم که سوتییییییی دادم الان در حد لالیگا یعنی گفتم مرغ درست کنم 1402/03/12 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا۵۶۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 751 اول باید یخش اب بشه،🙄😐😐😐😐😐😐 یخش آب شده از ۱۲ گذاشتم بپزه کی می پزه به نظرت
hamonhaftadi76 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5521 یخش آب شده از ۱۲ گذاشتم بپزه کی می پزه به نظرت اگه تو اب گذاشتی ک تا الان دیگ پخته....ولی اگه همونجوری گذاشتی سرخ بشه شعله شوکم کن خوب بپزه جا بیفته درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
سویل3 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1963 تجربه شد تا حتما آشپزیو یاد بگیرید عزیزمبرای مرغ قبل از سرخ کردن با آب و پیاز می جوشوندین آب و پیازو می ریختین بره بعد پیازو ک تفت دادین سبک شد مرغو سرخ می کردینالان پیازهای سوخته رو جدا کردین ؟رب هم زدین؟
پریا۵۶۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 751 تجربه شد تا حتما آشپزیو یاد بگیرید عزیزم برای مرغ قبل از سرخ کردن با آب و پیاز می جوشوندین آب و پیا ... رب زدم ولی کم نمکه آشپزی بلدم اما
سویل3 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1963 رب زدم ولی کم نمکه آشپزی بلدم اما یه موقع ناراحت نشده باشید عزیزدلم🌺 زعفرون دم کنید نیم ساعت قبل خاموش کردن شعله روی مرغ بدین .. موقع پخت از هویج.فلفل دلمه.سیر هم سلیقه ای استفاده کنیدهمیشه با آب کم بپزید البته مراقب باشید نسوزه فلفل دلمه ای ی ساعت قبل از پختِ کامل اضافه کنید
پریا۵۶۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 751 یه موقع ناراحت نشده باشید عزیزدلم🌺 زعفرون دم کنید نیم ساعت قبل خاموش کردن شعله روی مرغ بدین ... ممنونم اما نداشتن نه زعفران نه فلفل دلمه
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2868 چقدر وقت بزارم بپزه که بعد سرخش کنم شوهرمم روی بوی ضحم حساسه بزار با اب زردچوبه و اگه خواستی ی چوب دارچین ی جوش بخوره بعد آبش رو خالی کن و سرخ کنمیتونی زعفران هم بزنی از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣