2821
2789
اتفاقا مصرف روغنش خیلییی کمه ما از اول ک گرفتیمش نصف یه روغنو استفاده نکردیم

من همون چیزایی هم ک توی فر میزارم خیلی کم روغن میزنم،در حد ی فرچه کشیدن

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
تقریبا از زمانی ک اینو گرفتیم فر و تستر و ماکروفر اصلا استفاده نمیکنیم دیگه

بله قطعا که خوبه

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه چی توی همین مایه‌ها  واسه تولید میخوام ببینم تقاضا چطوریاست

مثلا ساندویچ ساز و سبزی خرد کن واقعا برای من بلا استفادست....من تو لیست خریدام بخار پز و میوه خشکنم هست....واقعا بنظرم خیلی کاربردیه...البته سلایق متفاوته،هرکس نیازاش با دیگری فرق میکنه....

مثلا مامانم غذاسازو سبزی خردکن نباشه واقعا کاراش لنگ میمونه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم من مادرشوهرم و خواهرم هر دو دارن،دوتا مارک متفاوت،میدونی دستگاه خوبیه ولی خب با  همین زما ...

من بیشتر چون همسرم مشکل قلبی داره گفتم بگیرم براش مشکلش کمتر بشه نمی دونم والا

من بیشتر چون همسرم مشکل قلبی داره گفتم بگیرم براش مشکلش کمتر بشه نمی دونم والا

دستگاه خوبیه،اگه توان مالی داری بخر،ولی میگم فر هم همون کارو میکنی،البته در صورتی ک با فرچه فقط روغن بکشی

وآقا باهاش چی درست می کنید

تا الان باهاش سیب زمینی درست کردیم مرغ درسته فیله سوخاری بادمجون کیک کتلت کوکو

یبارم مامانم توش سبزی خشک کرد

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
سینی میوه خوری و این چیز‌ها؟ تا رنج قیمتی باشه فکر میکنین قشر متوسط به پایین توان خرید دارن

قابلمه استیل آلمان قیمت کردم ده تومن به بالا بود و همه چی استیل از جا ادویه ای تا چیزای بزرگ استیله واقعی نه لعاب اره یواش یواش بخرن میتونن تو ایران همه چی گرونه اینا خارح از کشور برا خودشون اصلا قیمتی نداره مثلا لعابه روسیه خیلی گرونه در حالی که جاهای دیگه ارزونه یا برنده ایکیا دانشجوها میخرن چون ارزونه ولی ایران یه برنده لاکچریه تقریبا 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز