2777
2789
عنوان

چشمام 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 39 پست
آره قبول شدم در ازاش سلامتیمو از دست دادم خیلی اذیت شدم حالم از هر چی کنکوره بهم میخوره حالم دیگه خو ...

ببخشیدا اسی فضولی نباشه

چی میخونی شما؟

منم خیلی سر کنکور فشار رومه🫠

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قبول شدم در ازاش سلامتیمو از دست دادم خیلی اذیت شدم حالم از هر چی کنکوره بهم میخوره حالم دیگه خو ...

خداروشکر که قبول شدی چی قبول شدی؟؟ انشالله چشمتم خوب میشه

با شماره پدرشوهرم اومدم😁
هزینش چقدره؟

نمیدونم ولی فک میکنم زیاده 

و خانواده من از این پولا خرج نمیکنن

اون قدر خرج نکردن برام یه شهریه دانشگاه ندادن

من مجبور شدم دانشگاه دولتی برم خیلی اذیت شدم 

از نظر سن  منظورم اینه چند سالت بود  آخه من فک میکنم سنم کمه دو رو برم سن بالاها این عمل ...

عزیزم 20 

اره منم مثل تو فکر میکردم سن بالاها عمل میکنن ولی رفتم مطب دیدم نه هم سن و سالای منم این عملو انجام دادن

ی آشنایی بود در اثر استرس نصف صورتش فلج شد بعد به مرور با کمک نرمش و‌فیزیوتراپی برگشت شما اینطور ...

نه پیش دکتر چشم رفتم گفت عضله چشمم ضعیف شده 

دارو داد گفت اگه با دارو خوب نشدی باید عمل کنی 🙁

چه خوب  واقعا با اینکه سنی نداشتی

اره با اینکه مشکل خاصی نداشتم 

چشمام درشت بود،فقط پلک فوقانیم یکم افتاده بود و به اصرار مامانم رفتم

الان کشیده تر و قشنگ تر شده