2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 23 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هفته چندی؟ اخلاقت چطور شده ؟ حالت چشمات چجوریه خودت میفهمی ی جورایی قشنگتر نشدی؟ من تمام علایم با ...

من هفته ۲۷

اخلاقم احساس میکنم بهترشده و کمی زودرنج و احساسی شدم.

چشمام نمیددنم والا..منظورت چطوریه

فرم شکمم با بچه اولم ک دختر بود فرق داره

هم زودتر اومد جلو هم خیلی تو پهلو نزدم..

رشد موهای پام خیلی خیلی کم

ولی بقیه مثل قبل

بی حوصله و بی حال نیستم کارامو خودم انجام میدم حتی بیشتر هم

من هفته ۲۷ اخلاقم احساس میکنم بهترشده و کمی زودرنج و احساسی شدم. چشمام نمیددنم والا..منظورت چطوریه ...

حالتات ک پسره ولی حتما سونو بهت گفته دختره ک دنبال نشونه ها هستی

انشالله هر چی خیرته برات رقم بخوره

مادرشوهرم میگف بعد سه تا پسر شکم چهارمش کلا با بقیه بارداری هاش فرق داشته و همه چیزش فرق میکرد حتی درد زایمانشم ی جور دیگ بوده ولی بچه چهارمشم پسر شد

حالتات ک پسره ولی حتما سونو بهت گفته دختره ک دنبال نشونه ها هستی انشالله هر چی خیرته برات رقم بخوره ...

اره عزیزم گفته دختره..

ممنونم تشکر🌹🌹🤲🙏

آره دیگه هر بچه ای یه طوره

اینم دختره سونو که اشتباه نمیکنه😬😄من الکی دنبال نشونه و امیدواریم🤭

اره عزیزم گفته دختره.. ممنونم تشکر🌹🌹🤲🙏 آره دیگه هر بچه ای یه طوره اینم دختره سونو که اشتباه ن ...

من سر بارداری دومم تمام علایم و حالتام عین اولی بود فقط به طور خیلی مسخره ای جسور و پرو شده بودم جوری ک هنوزم باهامه ولی جتسیت هاشون متفاوت بود بعضی از نشونه ها درسته برا جنسیت ...ولی واقعیت اینکه درک کنیم و بپذیریم ک خدا قطعا بهتر از ما میدونه صلاحمون در چی هست همون رو رقم میزنه برامون...

ببخشید فقط ازتون یه سوال دارم اگ ناراحت نمیشید جواب بدید شما خودتون دومی رو میخواستید ؟

من سر بارداری دومم تمام علایم و حالتام عین اولی بود فقط به طور خیلی مسخره ای جسور و پرو شده بودم جور ...

نه عزیزم

من قصد بارداری داشتم ولی نه اونموقع

رژیم بودیم خودم و همسرم

نزدیک به ۴ماه شده بود دیگه..سونو روز ۱۳پریودی رو انجام دادم و دکتر گفتن این ماه فولیکول نداری و نمیتونی بارداربشی حتی اگر جلوگیری هم نکنی..

ما هم‌یکی دو روز بعدش نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم و باردارشدم

نه عزیزم من قصد بارداری داشتم ولی نه اونموقع رژیم بودیم خودم و همسرم نزدیک به ۴ماه شده بود دیگه.. ...

عجب چه قشنگ ک خدا این شکلی خواسته این جوجو رو بهتون هدیه بده....

انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون...

برای منم دکتر گف محاله طبیعی باردار بشی چون اولی با کلی دوا درمون ای وی اف باردار شدم و دیگ هیچ وقت بعد از زایمانم جلوگیری نداشتیم دخترم یه سال و نیم شد هر روز برای تقویت شیرم و بچم شیربا موز و خرما و عسل و گردو میکس میکردم هممون میخوردیم ....ی ماه من دیدم چرا پریود نمیشم خواستم همسرمو بترسونم و جو بارداری بدم هی خودمو از بلندی پرت میکردم اصلااا یه درصدم فک نمیکردم باردار باشم چون دکتر به خودم گف طبیعی محاله ولی وقتی دیدم لکه بینی دارم و پریود نمیشم واقعا ترسیدم بی بی گذاشتم خیالم راحت شد منفیه بعد از چن ساعت دیدم مثبت شده ...این شد ک دیگ دستای پرقدرت خدا رو با چشام دیدم

عجب چه قشنگ ک خدا این شکلی خواسته این جوجو رو بهتون هدیه بده.... انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه ...

ای جان..

واقعا خدا خواسته ها بعدا خیلی عزیز میشن

ان شاءالله که خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه و پشت پناهتون باشه😘🙏🤲🌹