2789
سلام عزیزم ممکنه عفونت داشته باشم ؟! چون جلو گیریم طبیعی بوده 

ببین هر چیزی ممکنه باعث عقب افتادن بشه

عفونت استرس عوض شدن آب و هوا نوع خوراک 

من خودم ماه قبل ۹ روز عقب انداختم و خودم حدسم این بود که مال اعصابمه چون به شدت لر دست شوهرم عصبانی رودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ؟! وای  قدر استرس داررررم ، شنبه اگه آزمایش بدم مشخص میشه؟! روز ششم میشه

بنظرم بذار روز ۷ بی بی چک بزن

اگر باز منفی بود اونموقع برو ازمایش

من لقاحم دیر تشکیل شده بود

روز ۱۴که رفتم ازمایش بهم‌گفت مشکوکی ۴۸ساعت بعد تکرار کن

یعنی روز ۱۶مشخص شد که بله مثبته

ببین هر چیزی ممکنه باعث عقب افتادن بشه عفونت استرس عوض شدن آب و هوا نوع خوراک  من خودم ماه قب ...

اخه اصن نه استرس هیچی نبوده ، حتی چون پریودیام خیلی به موقع بود هیچ وقت استرسشو نداشتم .. غذا و آب و هوا ام همون بوده ، جلو گیری هم طبیعی بوده... نمی‌دونم

اخه اصن نه استرس هیچی نبوده ، حتی چون پریودیام خیلی به موقع بود هیچ وقت استرسشو نداشتم .. غذا و آب و ...

بخاطر همون روش جلوگیری درصدی احتمال هست که باردار باشی

وگرنه هنوز فصل عوض نکردیم

استرس هم ک میگی نداشتی

الان هم تو فکرش نرو این خودش میشه یه فکرمشغولی

بزن به بی خیالی تا چند روز دیگه

بخاطر همون روش جلوگیری درصدی احتمال هست که باردار باشی وگرنه هنوز فصل عوض نکردیم استرس هم ک میگی ن ...

وای دارم دیونه میشم دیگه خواب ندارم بخدا کاش مشخص میشد 😭😭😭

وای عزیزم ، یعنی منم امیدوار باشم

اگه خدا بخواد چرا که نه

یعنی ببین هیچکس به اندازه من خنده اش به این بچه هایی که میگن ناخواسته ان  نمیومد

ولی خودم چی

رژیم بودیم،روز ۱۳پریودی سونو دادم دکتر گفت فولیکول نداری این ماه باردار نمیشی حتی اگر جلوگیری هم نداشته باشی

ولی من همون ماه باردار شدم 

سونوم رو دارم هنوز

نشون هر دکتری ک میدم میگم واقعا یعنی باردار شدی

این بچه ها ناخواسته نیستن(خدا خواسته ان)

من بچه دوممه 

رژیم‌برا پسر گرفته بودم