2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب من جدیدا ی سری اتفاقا برام افتاده بعد میترسم طلسم باشه براهمون کلا میترسم که بفهمم چون بعدش ...

گلم هرچیزیو نمیشه به طلسم ربط داد قران بخون دعا بخون صلوات این چیزا گره از کار  ادم باز میکنه گاهی انرژی منفی و غیبت و اینچیزا بی تاثیر نیست من میخواستم صلاح یه کارو بفهمم و اون خانم تماس گرفتم ادم خوبی بود و سید بود و باحرفاش بهم ارامش داد ولی  ادم باخدا پیدا کن  و خدایی نکرده بعضیا موکل و اینچیزان که برای زندگی بده

گلم هرچیزیو نمیشه به طلسم ربط داد قران بخون دعا بخون صلوات این چیزا گره از کار  ادم باز می ...

اها مرسی عزیزم چشم

اینکه شبا تو خواب راه میرم و داد میزنم ولی خودم نمیفهمم و بقیه بهم میگن،اینکه تو خواب داد میزنم و ناله میکنم،اینکه بعضی وقتا صداهای عجیب می‌شنوم حتی شده مامانم صدام زده و من جوابشو دادم ولی گفته من اصلا صدات نزدم خواب دیدی،اینکه یه خوابایی میبینم که حتی ادمای تو خوابمو نمیشناسم و خیلی خواب شلوغ و عجیبیه میترسونم،آدم ترسویی نیستما ولی بعضی وقتا واقعا حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم،به کسی چیزی نمیگم ولی خیلی اذیتم،اگه خدا و امیدم بهش نبود تا الان سکته زده بودم🥲