2777
2789
عنوان

قصدش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 41 پست
به نظرم نزار رابطتتون تاریک شه همون تو اوج کات کن 

چند روز پیش دیدم هعی بهونه میاره و سردی میکنه باهام با اینکه خودم خیلی دوسش دارم تصمیم گرفتم که بگم تموم کنم تا تکلیفش روشن بشه. بهش گفتم که دیگه تموم کنیم خیلی حالش بد شد میگفت خوناب بالا اورده.

بعد دیشب ک میگ دختر پیام میده امروز این خوابشو تعریف میکنه من واقعا گیجم ک چیشده

😔😔😔من واقعا قلبم شکسته تو این سه سال. اینکه این رفتارو داره باهام خیلی احساس تنهایی میکنم که من ا ...

عزیزم درسته یه خانوم عاقل و بالغ هستی اما هنوز اول راهی

قوی باش و به خودت بگو آدمی که نتونست توی سختیا بخاطر من صبر کنه لیاقت منو نداره

درس بخون یه حرفه یاد بگیر و توش موفق شو تا نه تنها اون آقا که هرکسی آرزوش باشه شما رو داشته باشه

این روزا میگذره، هممون تجربش کردیم شما تنها نیستی، میگذره دوستم   

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره تحریکت میکنه که شاید به خانواده فشار بیاری که ازدواج رو قبول کنن یا نیت بدی داره به بهانه محب ...

نه چیز دیگه ای نمخاد خیلی پاکه دلش.همین منو بیشتر نگران میکنه یزره ارامش نداره این روزا یسره در حال تنشه.

من بهش گفتم ک بعد عروسی داداشم بازم با خانواده مطرح میکنمو اونم قبول کرد نمیدونم والا

چند روز پیش دیدم هعی بهونه میاره و سردی میکنه باهام با اینکه خودم خیلی دوسش دارم تصمیم گرفتم که بگم ...

یکم دیگه زمان بزار ببین چی میشه زمان موندن ونموندنش رو مشخص میکنه هر چند میدونم برات سخته وهزار جور فکرو خیال به سرت میزنه واین رفتار های دو گانه ای که میگی رو درک نمیکنی

خدا همیشه انلاینه کافیه دلت رو بروز رسانی کنی 
عزیزم درسته یه خانوم عاقل و بالغ هستی اما هنوز اول راهی قوی باش و به خودت بگو آدمی که نتونست توی سخ ...

درس و تمام فکر و ذکرمو مختل کرده، با خودم فکر میکنم که چطوری این عشقو از قلبم بکشم 😔 حیفه این همه دوست داشتنو من از قلبم بیرون کنم. یعنی میشه یکیو بازم اینجوری دوست داشته باشم😔

درس و تمام فکر و ذکرمو مختل کرده، با خودم فکر میکنم که چطوری این عشقو از قلبم بکشم 😔 حیفه این همه د ...

آدما تا خودشون چیزی رو تجربه نکنن حرفای بقیه رو باور نمیکنن اما روزی برسه که بگی خدا رو شکر که اون آدم نشد و از زندگیم رفت بیرون، روزی که به یه ثبات بیشتر رسیده باشی و کسی بیاد توی زندگیت و واقعا دوستت داشته باشه

شاید این چیزی که گفتم رو باور نکنی یا بگی محاله اما یه روزی با گوشت و پوست و استخون درکش میکنی

فقط زمان باید بگذره

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
حق میدم بهش، ولی من خیلی سرش سختی کشیدم .جدیدا حس میکنم که خیلیییی خستس ولی باورم نمشه ازم میخاد دل ...

عزیزدلم، چرا خونوادت راضی نمیشن؟ اگه مشکل مالی وشغلی واعتیاد نداره جلو خونواده ت وایسا ، اول با اصرار وخواهش وواسطه ازشون بخواه، راضی بشن اگه راضی نشدن باتهدید، چون آدم فقط یبار عاشق میشه اگه تلاش نکنی و ازدستش بدی تا آخر عمر حسرت میکشی دور ازجون....پس تلاشتو بکن تادیر نشده 

عزیزدلم، چرا خونوادت راضی نمیشن؟ اگه مشکل مالی وشغلی واعتیاد نداره جلو خونواده ت وایسا ، اول با اصرا ...

نه معلمه وضع مالیش خوبه اعتیاد ام نداره. مشکل اصلی اینه ما مشکل مالی داریم و همه فکر میکنن ک وضعمون خوبه ولی اینجور نیس خیلی بده و بابام یکم میترسه منو بده شوهر خرجو مخارحشو از کجا بیاره. بعد اینکه با بابای اونم مشکل داره میگه بداخلاقه یعنی همه میگن.