2777
2789
چه ژانری؟

میشه به منم بگین

هر کشوری ولی اینکه روحیمو خوب کنه و بدونم زندگی سختیاش عوض میشه و امید بهم میده که خیلی نیاز دارم . خیلی 💔😭😭😭

خودهش می کنم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی منو لایک کنه بیام بعداً بخونم مرسی

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

رستگاری در شاوشنگ با سانسور . امید وارد کننده به شدت 

زبان مادری هندی هست . در مورد اعتماد به نفس 

انیمیشن روح . کوکو . زتوپیا ... امید دهنده هستند همشون

فیلم ایرانی شبکه ، در مورد مجازی و نوجوان 

ببخش من همینا رو دیدم که بچه های اینجا گفتن و خیلی قشنگه مخصوصا همش 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میشه به منم بگین هر کشوری ولی اینکه روحیمو خوب کنه و بدونم زندگی سختیاش عوض میشه و امید بهم م ...

کتاب سبز.درجستجوی خوشبختی این برای شما عالیه و air هم خوبه رستگاری در شاعوشنگ دیگه یادم نمیاد ولی خیلی دیدم

خیلی ممنونم

خواهش می کنم 

کتاب سبز.درجستجوی خوشبختی این برای شما عالیه و air هم خوبه رستگاری در شاعوشنگ دیگه یادم نمیاد ولی خی ...

مرسی ازتون

زنده باشی 

داخل هند هم دنگال و ستاره های روی زمین دومی بهتره

مرسی گلی