2777
2789

سلام دوستان. 

پسر من ۷.۵ ماهه هست. از ۳ ماهگی فهمیدیم حساسیت داره و تا ۵ ماهگی هم شیر خودم میدادم هم شیر اپتامیل پپتی.بعدش فقط شیر خشک دادم. 

براش غذای کمکی شرو کردم برنج و هویج و کدو سبز و سیب زمینی و جعفری و گشنیز و سیب و عدس و سینه مرغ تا حالا دادم بهش خدارو شکر خوب بوده. 

خواستم از عزیزایی که تجربه دارن بپرسم با این اوصاف میشه حساسیتش در چه حدی هست ؟ و اینکه اون وقتی که خودم شیر میدادم نون و ماهیچه گوسفند میخوردم مشکل نداشت.

و اینکه به نظر شما تست پوستی اعتبارش بیشتر یا تست رست ( خون). ببخشید طولانی شد ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم شیر خودمو میدادم رژیم رعایت میکردم خیلی سخت گذشت خصوصاً اینکه باید بر ترکیبات همه چیز دقت میکردم

و تست پوستی دادیم که اون حساسیت ها که تشخیص داده شد با رعایت و پرهیز تا یه سالگی رفع شد

من هم شیر خودمو میدادم رژیم رعایت میکردم خیلی سخت گذشت خصوصاً اینکه باید بر ترکیبات همه چیز دقت میکر ...

ممنونم‌که جواب دادین. بله منم ۳.۵ ماهگی‌تست پوستی دادم به بادام و پروتیین گاوی و گوجه و مرکبات حساسیت نشون داد. ولی اخه چرا میگن تست پوستی خطا داره درست نیس و اینا. 

پسرم 5ماهونیم هست خیلی زیاد بالا میاور وزنشم کم هست و بالا نمی‌رفت تازه دتر آزمایش مدفوع نوشت میگفت احتمالا حساسیت ب پروتین گاوی داره دارو هم داد ک بهش میدم ولی تاثیری نداشت. بچه شما هم بالا میاره؟ 

دختر من از ۴ماهگی حساسیتش شروع شد نزدیک یسالگی خوب شد ولی برادرزادم تا دوسالگی طول کشید

خداروشکر. عین‌پسر من بوده پس. میشه بگید به دخترتون غذا چی میدادین و چی بهش نمیساخت لطفا ؟ ممنونم

خداروشکر. عین‌پسر من بوده پس. میشه بگید به دخترتون غذا چی میدادین و چی بهش نمیساخت لطفا ؟ ممنونم

هرچی گاوی بود بهش نمیدادم دیگه

از لبنیات و بستنی گرفته تا گوشت گوساله، کیک و بیسکوییت و شکلات و ژله و شیرینی نمیدادم بهش

ماست گوسفندی خودم میخوردم و گوشت گوسفندی

بیشتر براش گوشت گوسفند میپختم له میکردم میدادم بهش

تخم بلدرچین زیاد میخورد

سوپ دکتر میگفت هربار یچیزی بهش اضافه میکردم بهش میدادم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️