2777
2789
ینی قیافش هم توی تصمیمتون تاثیر داشت؟اگه قضیه بچه نبود چی؟نظرتون عوض میشد؟

آره کلا به دلم ننشست.برام جذاب نبود.

نه بازم نظرم همین بود.اگه قضیه بچه نبود شاید قدش رو باهاش کنار میومدم ولی قیافش نه.

آدم بی مزه ای به نظرم اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ممکن بود از اینکه اونو رد کرده پشیمون شده باشه؟

بله تو عروسی اقا همه میگفتن پشیمونه و ناراحته و اینا . من سنم کم بود ولی یادمه . ولی خب چیزی بروز نمیداد . به خدا اون اقا خانمشو مدام سفرای خارجی میبرد و‌میبره بهترین خونه زندگی سه تاهم بچه خیلی خوشگل دارن همشونم مثل مادرشون بلند قد . ولی دختر عمم یه دختر داره اونم قدش کوتاه شده . دقیقا از چیزی که بدش میومد سر دخترش اومد

بله تو عروسی اقا همه میگفتن پشیمونه و ناراحته و اینا . من سنم کم بود ولی یادمه . ولی خب چیزی بروز نم ...

چ جالب. ممنونم ازتون.یکم امیدوار شدم. آخه من قدم۱۶۵هس دختره۱۷۰

ببین نظر خودت مهمه

یکی براش پول مهمه حالا قد همسرش کوتاه یا صورتش زشت باشه مهم نیست. به قول این دوستمون تریلیاردر باشه

یکی هم براش قد و اندام و صورت مهمه. حالا تو جامعه رو بذاریم کنار به لحاظ رابطه هم مهمه. مثلا مرد کوتاه و اندام ریز برای خانومی که خودش هم قد آقاست تو رابطه شاید خوشایند نباشه و احساساتشو ارضا نکنه

من خودم به شخصه همه چی رو متعادل می پسندم. چه مالی چه طاهری و ....

کاربری دست دو نفر است

ببخشید متعادل ینی چی؟ینی هم قد؟

یعنی سبک سنگین می کنم دیگه‌. ببینم خوبیهاش به ضعفهاش میچربه یا نه. از طرفی چه ظاهری چه شخصیتی به دلم می شینه یا نه. برای من به شخصه قد تو اولیتهام نبوده ولی خودم چون قدبلند نیستم معمولا پسرهایی که خواستگارم بودن چند سانتی حداقل ازم بلندتر بودن. ولی شده به خاطر حسنهای دیگه پسری که اختلاف قد کمی باهام داشته رو هم پسندیدم.بعدا به دلایل اخلاقی از چشمم افتاده

دختر مورد نطر شما قدبلند محسوب میشه. من دوستان قد بلند داشتم که روی قد تاکید داشتن و اولین معیارشون بوده.دوستان قد بلند هم داشتم که براشون معیار قد مطرح نبوده

کاربری دست دو نفر است