2777
2789

یه دست فروش شهر ما همینو میداد ۲۶۰ 

بعد تو اینستا دیدم ۵۰۰ 😐😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

جنسش چیه من یه مانتو ازش دارم خیلی زود چروک میشه 

فک کنم مال شما کرسپوعه جنسش من هنوز ندیدم یکی برام خریده اینو

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری میبینی قشنگه‌اما من‌واسه عید پوشیدمش تو تنم خوب نبود اصلا.یعی کن یجا بری پرو‌کنی اگه قیمتی فرق داشت سفارش بدی اونوقت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اینجوری میبینی قشنگه‌اما من‌واسه عید پوشیدمش تو تنم خوب نبود اصلا.یعی کن یجا بری پرو‌کنی اگه قیمتی ف ...

یا ابلفضل😂⁦یکی واسم خریده هنوز نداده بهم خدا کنه خوب باشه 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

یا ابلفضل😂⁦یکی واسم خریده هنوز نداده بهم خدا کنه خوب باشه 

ا خب پی امیدوارم‌تو‌تنه‌تو‌خوب باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دقیقا😐من یه مانتو خریدم ۳۵۰ یجا دیگه دیدم ۲۵۰ چنتا خیابون اونورتر ۵۵۰

ادم افسردگی میگیره اینجوری 😅 هی میخام خودمو قانع کنم بگم بابا صد تومن ۲۰۰ تومن ارزش نداره حرص نخور ولی بازم زورم میاد 😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ادم افسردگی میگیره اینجوری 😅 هی میخام خودمو قانع کنم بگم بابا صد تومن ۲۰۰ تومن ارزش نداره حرص نخور ...

باهمون ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یه شال میشد بخریم😅ولی خب همون یه روز اوله بعدش یادمون میره دوباره میریم چشم بازارو کور میکنیم🥴

باهمون ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن یه شال میشد بخریم😅ولی خب همون یه روز اوله بعدش یادمون میره دوباره میریم چش ...

اره قشنگ سلطان گند زدن به پول منم 

جونم درمیاد دو ریال پول جمع کنم بعد میدمش جای یه چیزی که اینقد استفادش نمیکنم فاسد میشه مث لوازم ارایش 

دیگه نمیخرم 😐 قسم خوردم 😐😐😐

اره قشنگ سلطان گند زدن به پول منم  جونم درمیاد دو ریال پول جمع کنم بعد میدمش جای یه چیزی که ای ...

😅من میدم لباس ینی ببین میرم دوتا مانتو میخرم بعد باید پولامو جمع کنم تا شلوار وشال وکفش ست اونارو بخرم 😐