2777
2789
من خودم دختر دارم به مادر شوهرم گفتم خواب دیدم مال اونام ی دختر خوشکله میگف ن خواب زن برعکسه ایشالله ...

ب امتحانش می ارزه بعضی وقتا خوابها خبر از حال و اینده میده 

دختری با روح بنفش💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دختر دارم به مادر شوهرم گفتم خواب دیدم مال اونام ی دختر خوشکله میگف ن خواب زن برعکسه ایشالله ...

عیبی نداره عزیزم.انشاالله هر جنسیتی شما دوست داری جاریت به دنیا بیاره،همون باشه بچه جاریت😂😂

منم دوستام و جاریام گفتن خواب دیدن دختره و پسر بود. 

فرقی نمیکنه واقعا. من از همین الان منتظرم نی نی دومی دختر باشه 💖

شما هم خودتونو درگیر نکنید ان شالله هرچی خودشون دوست دارن بشه و شماهم اگه باز نی نی خواستین هرجنسیتی دوس دارین بشه

ب امتحانش می ارزه بعضی وقتا خوابها خبر از حال و اینده میده 

آره واقعا من بابام بدون اینکه بدونه یک بار خواب باردار شدنم رو دید و بعد خواب به دنیا آوردن دوقلو رو دیده بود که هردو درست بود

من یرپسر دارم حاریم دوتا دختر .من همیشه برحاربم حسودی میکنم ک خدا دوتا همدم داده ب حاربم کاش منم ی روز همدم داشته باشم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
آره واقعا من بابام بدون اینکه بدونه یک بار خواب باردار شدنم رو دید و بعد خواب به دنیا آوردن دوقلو رو ...

بله البته هرکسی نمبینه حقیقتو تو خواب باید خیلی خاص باشه

دختری با روح بنفش💜 

من دیگ از این شوهر بچه نمیخام خیلی منو رنجونده 

ان شالله هرچی خیره و خودتون صلاح میدونین پیش بیاد. 

اما اینو بدون پسر یا دختر داشتن امتیاز نیست. این فقط یه هدیه و آزمایش از طرف خداست. پس اگه فرزند اونا پسر شد براشون دعای خیر کن. شاید در آینده دختر تو خیییلی موفق تر باشه 💖🌸نذار صحبتای مادرشوهرت باعث بشه در حق دیگران خوبی نخوای

من یرپسر دارم حاریم دوتا دختر .من همیشه برحاربم حسودی میکنم ک خدا دوتا همدم داده ب حاربم کاش منم ی ر ...

دختز پسر فرقی نمیکنه بیشتر از نیش و کنایه اطرافیون ادم می رنجه وگرنه من دختزمو به ۱۰۰ تا پسر نمیدم  انشالله خدام به شما ی دونه از این دخملا بده😍😍