2777
2789
عنوان

پدرم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
اخ گفتی مخصوصا زنگ میزنه چیکار کنم خیلی ناراحت میشم نمیتونم کاری کنم براش🥲🥲

باز خوبه پدر شما زنگ میزنه حداقل بابای من که اصلا به هیچکس هیچی نمیگه...بارها شده قلبش درد میکرده هیچی نگفته انقد نمیگه تا رنگش کبود میشه میفته و ما میفهمیم باید ببریمش بیمارستان😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته همش سالم ولی زود زود سرما میخورع

هر ماه ببر ویتامین ب کمپلکس بزنه 

قرص ویتامین د 3 دوز 1000 هر روز یدونه ظهرا بخوره 

الان بش ویتامین سی بده بخوره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بخاطراینه که سیستم بدنش ضعیفه 

چیکار کنم چی بهش بدم آویشن خوبه بهم میگه این داروهای شیمیایی خب نیستن گیاهی برام بخر منم سر در نمیارم چی خوبه

برای خونه دارشدنم ماشین دار شدنم صلوات 🥰
چیکار کنم چی بهش بدم آویشن خوبه بهم میگه این داروهای شیمیایی خب نیستن گیاهی برام بخر منم سر در نمیار ...

نه عزیزم یه شربت هست اسمش ایمونس عالیه ما تواین چندساله کرونا همش ازاین خوردیم سیستم بدن رو قوی میکنه

اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
نه عزیزم یه شربت هست اسمش ایمونس عالیه ما تواین چندساله کرونا همش ازاین خوردیم سیستم بدن رو قوی میکن ...

مممنونم عوارض خاصی نداره

معجون آجیل میوه گوشت سوپ قلم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
باز خوبه پدر شما زنگ میزنه حداقل بابای من که اصلا به هیچکس هیچی نمیگه...بارها شده قلبش درد میکرده هی ...

عزیزم الهی شفا پیدا کنن بزرگترین نعمت هستن 🥲🥲