2777
2789
عنوان

بچم گم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر 18 ماهه منم یبار گم شد اینجوری

کجا رفته بوده باشع خوبه؟  داخل اجاق گاز 😐 با سکوت کاامل منم داشتم گریه میکردم میزدم رو سرم😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

حس گم شدن بچه بدترین حس دنیاست.الهی هیچ کس عزیزی رو گم نکنه.من یه بار تو پارک پسرم کنارمون با یکی داشت بازی میکرد همش چشمم بهش بود .اندازه چن دقیقه حواسم پرت شد دیدم نیست به بچه گفتم پسرم کو گفت یه آقاهه دستشو گرفت برد به نظرم مرگ فقط همون لحظه بود انقد تو پارک جیغ زدم و دویدم .خلاصه بگم بعد ۲۰ دقیقه ایمطورا پسرم با داییم خوشحال اومد با هم رفته بودن دستشویی.ولی از اون موقع یک با  فقط رفتم پارک اونم چسبیده بهش بودم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
میدونی همین یه تاپیک مسخره چه استرسی به آدم وارد میکنه؟ اینجا همه ش ک بچه مدرسه ای نیستن، خانم باردا ...

جالب اینجاست نوشته بچه ام گم شده ...

ننوشته بچه ام گم شده بود...

امثال این خانم به دروغ قسم جان بچه ام رو میخورن .

ای کارا چیه آخه ....

دیوونه سکته کردم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

وقتی اینقدر شیطونه در ورودی خونه در تراس قفل کن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دختر 18 ماهه منم یبار گم شد اینجوری کجا رفته بوده باشع خوبه؟  داخل اجاق گاز 😐 با سکوت کاام ...

دختر منم خالا بزرگ بود ۵سالش 

رفته بود توی کمد دیواری خودش پتو هم کشیده بود روش 

خدایااا من توی سرم میزدم کی از خونه رفت بیرون 

دیگه به قسمت قاچاق انسان و قلب و کلیه اش در بیارن رسیدم که پتو را زدم کنار جیکش در نمیامد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مشغول کار مهمی بوده 😷

احتمالا داشته زور میزده 😁

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند