سلام بچه ها .. ( لطفا تا آخر بخونید طولانی یه اما واقعی )
من ی دختر جوان زخم خورده از هزاران نفر در زندگیم هستم (خانواده ، دوست ، آشنا ، پار ت ن ر ، فامیل و ..) و پر از شکست ( زندگی فردی ، تحصیلی ، خانوادگی ، کاری ، ع شقی و ..) ب همین دلیل مبتلا ب افسردگی هستم و با داروی اعصاب تونستم خودم رو زنده نگه دارم و افکار خودکشی رو دور 💔
سال ها پیش ک گوشی هوشمند نداشتم زل میزدم ب صفحه ی کامپیوتر قدیمی و نی نی سایت میخوندم (.:
اما هیچ وقت نخواستم واردش بشم ، میگفتم آدم های دنیای واقعی ک از خون من ان اینجوری ین باهام چرا باید ب بقیه اعتماد کرد و اون ها رو وارد قلب مون کرد
دوست های مجازی خوبی هم هستن البته
اما تجربه ی این ی هفته ی من از نی نی سایت :
قبل ورودم گاهی وقت ها میومدم اینجا ن برای تایپیک خوانی ، اگه مشکل یا مساله ای داشتم نظرات دوستان رو در اون باره میخوندم
ی بار اتفاقی با تایپیک شخصی با کاربری @گربه_ملوسم @گربه_ملوسمم مواجه شدم ، چقد با تایپیکاش همزاد پنداری کردم و گریه کردم . چقد خوشحال شدم واسش
بیشتر از حتی خودم ، در حالی ک بعد ترک تحصیلِ پرستاری ب خاطر مساله ی نامزدی با ی فردِ نارو زن ، الان بعد ۱۰ سال تصمیم گرفتم بخونم . اینجا بودم ( :
و الان ک اومدم تایپیک های این خانوم رو بخونم با تمام موج مثبتی ک واسش فرستادم و ناراحتی از بدخواهاش ؛
حس بدی نسبت ب خودم پیدا کردم ک چطور این همه با تمام قلبم یک آدم مجازی رو دوست داشتم .. سرم درد گرف و حس بد افسردگی م غالب شد بهم .
فک کردم همیشگی هست
بله من یک فرد دارای اختلال روانی هستم ک دست خودم نبوده . جامعه.. خانواده . فرهنگ و .. تاثیر گذار بودن توش
من نازی رو ب عنوان یک دوست ، دوس داشتم و الان متاسفانه غرق در فوبیای طرح وارهی رها شدگی خودم شدم .. مثل تمام آدم هایی ک رهام کردن 💔
چون بیشتر از یک کاربر مجازی براش انرژی روانی گذاشتم
هرگز تو هیچ سایت داخلی نبودم نمی دونم چطور شماره و کاربری من ( بالاخص شماره م ک جز آشناهای خیلی نزدیک کسی ندارتش و تک خط زندگی مه ) و دلم نمیخواد خاطره ای از حضور در اینجا داشته باشم ( پر از حس بد و تخلیه ی روحی هستم 😔😢😣💔)
پاک شه .
ممنون میشم اگه راه شو چ نی نی یار و چ بچه ها بلدین بذارین 🙏🏻
فقط تجربه مو باهاتون ب اشتراک بذارم بچه ها .. :
اگه جزء اقلیت هایی هستین ک روحیات ب شدت حساسی دارین ، دور بشین از آدمایی ک نادیده تون میگیرن . بالاخص تو مجازی اگه ریسک و تحمل دارین ب آدما نزدیک شید و گرنه خیر . ( .:
الان بسته گرفتم چون مُخَم توسط افکار و انرژی ها داشت خورده میشد و افسردگیم تشدید . تا اینُ بهتون بگم .
مراقب خودتون و سلامت روان تون باشید همگی 🥲
آرزوی حال خوب واسه نازی و تمام آدم های ماجراش من جمله عسل ، دختر داییش ، پسر خاله ش و .. ..
آرزوی حال خوب واسه اونایی ک می ترکوندنش ( ک کاش گوش میدادم ب حرف شون و ادامه دار نازی بخشی از قلبم نمی شد )
واسه نی نی یار ها
واسه دوست های نازی
و واسه تمام مردمِ سرزمینم ک ب قول شاملو : انسانیت رو رعایت می کنن 💔
و برای تمام مردمِ سرزمین حقیقی بشر ، فارغ از مرز های جغرافیایی .. زمین .. این سیاره ی مهاجر پذیرِ موقت مون از زمان حضرتِ آدم تا بی انتها لحظه ی ممکن 🥲
یا تو زندگی هم نباشیم یا دلیل حال خوب هم باشیم ، همه زخم خورده ایم ❤️🩹
بغل و موج + برای تمام آدم هایی ک انسانیت را معنا می کنند🫂🥲🤍🌿
شما انسان هایی ک از ازل محبوبِ خداوند هستید ، برای حال خوب و آرامش روانِ همگی، من جمله من ، ک ب شدت محتاجم ، دعا کنید پلییز ..🙏🏻🥺🥲🕊🤍🫂