2777
2789

سلام بچه ها .. ( لطفا تا آخر بخونید طولانی یه اما واقعی )

من ی دختر جوان زخم خورده از هزاران نفر در زندگیم هستم (خانواده ، دوست ، آشنا ، پار ت ن ر ، فامیل و ..) و پر از شکست ( زندگی فردی ، تحصیلی ، خانوادگی ، کاری ، ع شقی و ..) ب همین دلیل مبتلا ب افسردگی هستم و با داروی اعصاب تونستم خودم رو زنده نگه دارم  و افکار خودکشی رو دور 💔

سال ها پیش ک گوشی هوشمند نداشتم زل میزدم ب صفحه ی کامپیوتر قدیمی و نی نی سایت میخوندم (.:

اما هیچ وقت نخواستم واردش بشم ، میگفتم آدم های دنیای واقعی ک از خون من ان اینجوری ین باهام چرا باید ب بقیه اعتماد کرد و اون ها رو وارد قلب مون کرد 

دوست های مجازی خوبی هم هستن البته

اما تجربه ی این ی هفته ی من از نی نی سایت :

قبل ورودم گاهی وقت ها میومدم اینجا ن برای تایپیک خوانی ، اگه مشکل یا مساله ای داشتم نظرات دوستان رو در اون باره میخوندم

ی بار اتفاقی با تایپیک شخصی با کاربری @گربه_ملوسم @گربه_ملوسمم مواجه شدم ، چقد با تایپیکاش همزاد پنداری کردم و گریه کردم . چقد خوشحال شدم واسش

بیشتر از حتی خودم ، در حالی ک بعد ترک تحصیلِ پرستاری ب خاطر مساله ی نامزدی با ی فردِ نارو زن ، الان بعد ۱۰ سال تصمیم گرفتم بخونم . اینجا بودم (  :

و الان ک اومدم تایپیک های این خانوم رو بخونم با تمام موج مثبتی ک واسش فرستادم و ناراحتی از بدخواهاش ؛

حس بدی نسبت ب خودم پیدا کردم ک چطور این همه با تمام قلبم یک آدم مجازی رو دوست داشتم .. سرم درد گرف و حس بد افسردگی م غالب شد بهم . 

فک کردم همیشگی هست 

بله من یک فرد دارای اختلال روانی هستم ک دست خودم نبوده . جامعه.. خانواده . فرهنگ و .. تاثیر گذار بودن توش 

من نازی رو ب عنوان یک دوست ،  دوس داشتم و الان متاسفانه غرق در فوبیای طرح وارهی رها شدگی خودم شدم .. مثل تمام آدم هایی ک رهام کردن 💔

چون بیشتر از یک کاربر مجازی براش انرژی روانی گذاشتم

هرگز تو هیچ سایت داخلی نبودم نمی دونم چطور شماره و کاربری من ( بالاخص شماره م ک جز آشناهای خیلی نزدیک کسی ندارتش و تک خط زندگی مه ) و دلم نمیخواد خاطره ای از حضور در اینجا داشته باشم ( پر از حس بد  و تخلیه ی روحی هستم 😔😢😣💔)

پاک شه . 

ممنون میشم اگه راه شو چ نی نی یار و چ بچه ها بلدین بذارین 🙏🏻

فقط تجربه مو باهاتون ب اشتراک بذارم بچه ها .. :

اگه جزء اقلیت هایی هستین ک روحیات ب شدت حساسی دارین ، دور بشین از آدمایی ک نادیده تون میگیرن . بالاخص تو مجازی اگه ریسک و تحمل دارین ب آدما نزدیک شید و گرنه خیر . (  .:

الان بسته گرفتم چون مُخَم توسط افکار و انرژی ها داشت خورده میشد و افسردگیم تشدید .  تا اینُ بهتون بگم .

مراقب خودتون و سلامت روان تون باشید همگی 🥲

آرزوی حال خوب واسه نازی و تمام آدم های ماجراش من جمله عسل ، دختر داییش ، پسر خاله ش و .. ..

آرزوی حال خوب واسه اونایی ک می ترکوندنش ( ک کاش گوش میدادم ب حرف شون و ادامه دار نازی بخشی از قلبم نمی شد )

واسه نی نی یار ها

واسه دوست های نازی 

و واسه تمام مردمِ سرزمینم ک ب قول شاملو :  انسانیت رو رعایت می کنن 💔

و برای تمام مردمِ سرزمین حقیقی بشر ،   فارغ از مرز های جغرافیایی .. زمین .. این سیاره ی مهاجر پذیرِ موقت مون از زمان حضرتِ آدم تا بی انتها لحظه ی ممکن 🥲

یا تو زندگی هم نباشیم یا دلیل حال خوب هم باشیم ، همه زخم خورده ایم ❤️‍🩹

بغل و موج + برای تمام آدم هایی ک انسانیت را معنا می کنند🫂🥲🤍🌿

شما انسان هایی ک از ازل محبوبِ خداوند هستید ، برای حال خوب و آرامش روانِ همگی،  من جمله من ، ک ب شدت محتاجم ، دعا کنید پلییز ..🙏🏻🥺🥲🕊🤍🫂

چیشده؟ ماجرا در مورد اون دخترس که داشت خواستگارشو تعریف میکرد؟ من دوسه تا صفحه اولشو خوندم دیدم رمان مینویسه ادامه ندادم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چقدر تو مهربون و دلنشینی اخه🥺

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه قشنگ❤️

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده؟ ماجرا در مورد اون دخترس که داشت خواستگارشو تعریف میکرد؟ من دوسه تا صفحه اولشو خوندم دیدم رمان ...

واقعا رمان بوده؟

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚
واقعا رمان بوده؟

به نظر من اینطور اومد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چیشده؟ ماجرا در مورد اون دخترس که داشت خواستگارشو تعریف میکرد؟ من دوسه تا صفحه اولشو خوندم دیدم رمان ...

بآورش نکن 

اینجا هر تاپیکی داستانی و پشت سر هم زده میشه تهش دروغ از آب در میاد 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

چقد حرفت قشنگ بود که گفتی یا تو زندگی هم نباشیم یا دلیل حال خوب هم باشیم ...

انشاالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

و منی ک هیچ وقت فکر نکردم ، رمان هستش و حتی الان 🥲

چقد خوب ک انقد روحیه ی قوی و منطقی داری عزیزم🫂🤍

آرزوی بهترین ها واست 🌱

شما افسرده نیستی شما قلبی پاک داری شما قدردان این فضا بودیوهستی چقد با جملات قشنگ و زیبات من ارامش گرفتم چقد قشنگ نوشتی عزیز دلم امیدوارم هرجای این دنیا هستی زندگیت سرشار از خوشی و خوشبختی لبت همیشع خندون تنت همیشه سااالم باشه ❤❤❤❤

مردن فقط وقتی قشنگه، که تو بخندی من برای خنده هات بمیرم... 💜💜💜💜
چقدر تو مهربون و دلنشینی اخه🥺 امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه قشنگ❤️

مرسی ازت با تمام قلبم ک ب این جمله نیاز داشت ، عزیزم 🥲🤍🫂

کاش میتونستم بغلت کنم  .. همین طور ناشناس .. همین طور پر از حس خوب .. همینقدر آشنا .. کاش رفیقِ من بودی 🥲🫂🤍

ندیده و نشناخته دوسِت دارم رفیق ..🫂

آرزوی بهترین ها واست🌱

بآورش نکن  اینجا هر تاپیکی داستانی و پشت سر هم زده میشه تهش دروغ از آب در میاد

چ عجیب .. مگه قرارِ چن روز تو این دنیایِ ناشناخته باشیم ،

ک دروغ بگیم ؟! 🥲

(فارغ از نوشته های خانوم .. ک نمیخوام فک کنم دروغ بوده چون قلبم باورشون کرد )