2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم دلم اروم شد حس میکنم دعات میگیره

اگ ریا نباشه برا هر کی دعا کردم گرفته 😄انشالا هر مشکلی داری حل بشه هر خواسته ای هم داری بهش برسی عزیزم.خوابمم نمیبره ساعت پنجم باید بیدار باشم

ن ما سویت دقیق نمی‌دونم شوهرم می‌دونه .گفتم اگ شد حرم ببینمت 

شماازکجامیای؟ 

ماهنوزجایی نگرفتیم بااین قیمتا😔

باتوکل برخدا داریم میایم ان شاالله اقاجان خودشون یه جا بهمون بدن، شایدم تو صحن موندیم🙂مهم طلبیده شدنه که ان شاالله بتونیم برسیم. 

فکرنکنم تواون شلوغی بشه هماهنگ کرد برادیدار، اما همینکه هردومون مهمون یه صاحب خونه ایم لذتبخشه😍

خیییلی خیییلی التماس دعا، بعد از فرج دعابرای ارامش همه  زندگیا وزندگی من یادت نره😘

شماازکجامیای؟  ماهنوزجایی نگرفتیم بااین قیمتا😔 باتوکل برخدا داریم میایم ان شاالله اقاجان خود ...

من خوزستان جا گیر میاد اونی ک طلبیده جاشم جور می‌کنه من تنهام گفتم اگ شد ببینمت تنها نباشم 🙁

من خوزستان جا گیر میاد اونی ک طلبیده جاشم جور می‌کنه من تنهام گفتم اگ شد ببینمت تنها نباشم 🙁

عزیزم🥹🥹😘😘🥺🥺

من با مامان وخواهرمم دوتا بچه کوچیکم دارم، ان شاالله اگربرنامه هاجورشد همینجا هماهنگ میکنیم یه ساعت خلوت😍😊

عزیزم🥹🥹😘😘🥺🥺  من با مامان وخواهرمم دوتا بچه کوچیکم دارم، ان شاالله اگربرنامه هاجورشد همین ...

انشالا من فقط دخترمه کوچیکه با شوهرم دلم ی دوست میخواد باهاش حرف بزنم انشالا ببینمتون