2777
2789
عنوان

سوزوندن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 38 پست
اگر واجب هست ک دیگر هیچ.... با  نیم قطره آب باآمپول بزنی قسمت سیم کارت یا سوکت شارژر  احت ...

مرسی امتحان میکنم

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 
برنامه ای چیزی پیشت سرم هم چنتا نصب کن من ۲ تا گوشیم اینطوری سوخت ولی قابل تعنیر هم نبودن 

قابل تعمیرم نباشه اشکللی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی امتحان میکنم

دیدم گفتین  تعمیر کار متوجه خرابی ب عمد نشود...

اگر بتوانی از باطری ماشین بهش برق بدی حتما با اولین شوک دیگه روشن نمی شود....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
سلام گلم دع نو یس نوشتی  حضوری تهران میشناسی

نه من اعتقاد ندارم نمیشناسم ولی شنیدم نتیجه گرفتن اطرافیان

اگر واجب هست ک دیگر هیچ.... با  نیم قطره آب باآمپول بزنی قسمت سیم کارت یا سوکت شارژر  احت ...

نیم قطره که هیچ من ۲۰ میلی لیتر آب ریختم تو این گوشی هنوز سالمه بعد دوروز عبن روز اول کار میکنه

نیم قطره که هیچ من ۲۰ میلی لیتر آب ریختم تو این گوشی هنوز سالمه بعد دوروز عبن روز اول کار میکنه

خندم گرفت .دروغ نگفتن کار دنیا برعکسه..

البته اونجایی ک باید نرفته وگرنه باور کن میسوخت. کافیه یه اتصال کوتاه  بکنه کارش تمومه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خندم گرفت .دروغ نگفتن کار دنیا برعکسه.. البته اونجایی ک باید نرفته وگرنه باور کن میسوخت. کافیه یه ا ...

من داخل سوکت ریختم داخل جا سیمکارتی و جا مموری و کلا هر سوراخی که بود آب ریختم فقط دوربینم خراب شد دوربین از داخل بخار آب گرفته

داری مثلا ظرف میشوری گوشیت دم گوشت میگیری تماس مهم بگیری میوفته تو ابا چند دقیقه بزار باشه 

یا اگ بچه دارین بده دستش بگو بکنش ت پارچ اب 😂

یا با اجری چیزی بزن لهش کن بده دست بچه ای یا از قبل لهش کن بخور ب یکی بگو افتاده همچین شده و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دکمه کم و زیاد و خاموش رو باهم نگه داره بعد بزن ریمو همه چیت میره فلش میشه چرا میخای بسوزونی اخه&nbs ...

نمیخوام فلش کنم چیزی توش نیست

من داخل سوکت ریختم داخل جا سیمکارتی و جا مموری و کلا هر سوراخی که بود آب ریختم فقط دوربینم خراب شد د ...

حالا بخار اون در میره چیزی نیست.

باور کن اگر روشن بودو گرمای گوشی تو دستت حس میکردی بعدش بازم روشن البته  خیس میشد حتما خراب میشد...اگر بدونی یه قطره لامصب چجوری اتصالی راه مینداره ک دود ازش بلند شه...

گوشی بدون باطری برقی نداره ک اتصال بکنه...

یا با برق ماشین...گفتم کار برعکسه...گوشیم باطری نداشت توی جاده بودم واجب بود  زدم باطری ماشین کمی شارژ شد بعدش ک زدم کامل بشه اتصالی کرد و رفت ب فنا 

حالا بخار اون در میره چیزی نیست. باور کن اگر روشن بودو گرمای گوشی تو دستت حس میکردی بعدش بازم روشن ...

اینم شانس ماست

من گوشی صفحه ش رو روشن نگه داشتم و آب ریختم توش بعدم همینجور روشن بود اصلا چیزی نشد

خب پس برو از سایت های نامعتبر برنامه دانلود کن ی برنامه های ویروسی هست ک اگ دانلودشون کنی صفحه گوشیت ...

سایتی میشناسی؟