2777
2789
عنوان

بچه ها عکسمو با این متن استوری کردم داریم طلاق میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 59 پست
چون این صفحه برای اون خیلی وقته بازه اما برای شما هنوز باز نشده  این یک اصل روانشناسی هست شمار ...

اره اگر اون صفحه برای اون باز نبود انقدر راحت قیدمو نمیزد من خودمو الکی امیدوار کردم

بنظرت چرا ی مرد اینطور قید زنشو میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگر اون صفحه برای اون باز نبود انقدر راحت قیدمو نمیزد من خودمو الکی امیدوار کردم بنظرت چرا ی مر ...

نباید برات مهم باشه چراش 

اون حس ارزشمندی رو با انجام کارهای مورد علاقت خودت به خودت بده خیلی سخته نادیده گرفته شدن و بی اعتنایی دیدن اما به خاطر خودت اینکار بکن این حس ها کاملا طبیعیه شما هنوز در مرحله شوک هستی 

نباید برات مهم باشه چراش  اون حس ارزشمندی رو با انجام کارهای مورد علاقت خودت به خودت بده خیلی ...

میدونی فقط تنها ناراحتیم اینه ک طلاق مرحله طولانی داره و چون من احساسیم اگر به هردلیل بیاد من دوباره برمیگردم بهش

دختر من چند‌بار تو نامزدی میخاستم طلاق بگیرم ولی از ابروم ترسیدم الان ازدواج کردم و بچه دارم خیلی پشیمونم هیچ راهی ندارم بخاطر بچم البته ما قبلش نه باهم بودیم نه میشناختیم همو اصلا بهم توجه نمیکنه مدام دعوایم باز خدارو شکر تو فرصت داری خودت میدونی اگه بده جدا شو و پاک کن شمارش باید طرفم دوست داشته باشه وقتی خیانت میکنن  میزنن یعنی هیچی دوست ندارن 

دختر من چند‌بار تو نامزدی میخاستم طلاق بگیرم ولی از ابروم ترسیدم الان ازدواج کردم و بچه دارم خیلی پش ...

منم هزار بار آرزو میکنم کاش دوران نامزدی جدا میشدم

منم هزار بار آرزو میکنم کاش دوران نامزدی جدا میشدم

اگه خیلی اذیتت میکنه جدا شو بعد بچه میاد بخدا سخته نمیتونی 

دیروز تو‌محلمون شنیدم یه زنی شوهرش اذیتش میکرده بچه هم داشته زنگ میزنه به خانوادش که بیاید دنبالم خانوادش میگن بمون سرزندگیت بی محلش میکنن زنه هم ۲۰۰ تا قرص قلب میخوره و فوت میکنه ۲۰ سالش بوده حالا چقد‌اذیت‌شده ک اینکار کرده یعنی حتی به بچش هم فکر نکرده خدا برا هیچ زنی نیاره ک تحملش تموم شه . اگه خانوادت خوبن مشکلی ندارن جدا شو به خودت برس سر کار برو خدا یه خوبش نصیبت کنه هیچوقت هم غصه نخور مگه ما تو این دنیا چی میخایم ک همه چیو سخت میگیریم . خودمم منتظرم بچم بزرگ شه بخداازش جدا میشم نمیتونم تحملش کنم بهم توجه نمیکنه خیلی خوشکلم جوری ک میرم بیرون همه دنبالم میوفتن ولی شوهر خودم نادیدم میگیره 

اگه خیلی اذیتت میکنه جدا شو بعد بچه میاد بخدا سخته نمیتونی  دیروز تو‌محلمون شنیدم یه زنی شوهرش ...

نمیدونم چی بگم واقعا خیلی متاسفم امیدوارم که هر طور شده اخلاق شوهرت بهتر بشه

2790
2778
2791
2779
2792