2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22883 بازدید | 4218 پست
یار قسم خورده اش یه روز دیده شده غریبه خواب کسیو دیده و خواب اینو ندیده و...  واویلا چی می ...

میگه رفتم رو مبل چند تا لگد زدم سر شکمش 😭😁🤣😭😅😱😆😑🤗😃😇🤠🤬🤩🤗😛😮‍💨😘😀همینقدر قاطی زده حواس پنج گانه 

موندم باورش کنم یا ترک کنم تاپیک رو😆😆

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
چه پایه ان  خاله های من بودن تا دو سال حرف میزدن که رفتیم یه لیوان اب خنک نداد دستمون...

اره خداییش خاله هام خیلی هوامو دارن فکر کن مثلا اگه قراره بریم خونشون تک تک به من و داداشمم زنگ میزنن که آره بیای حتما ها منتظرما یا مثلا روز دختر میشه زنگ میزنن تبریک میگن کادمو هم اولین فرصتی که بییننم بهم میدن یا اگه معدلم و اینام بالا بشه اونا هم بهم کادو میدن😁😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا  هی میگم یعنی بیکار و علاف اینجا منم  بعد میبینم نه وفادارم🤣🤣🤣هیچ بحث دیگه شرکت ...

منم شبیه تو نه جایی دیگه میرم نه خودم تاپیک دارم هروقت بیکار شم میام اینجا که اینم فقط منتظرم تو بیایی باهات حرف بزنم از بقیه قطع امید کردم 🤦🏻‍♀️😂

اره خداییش خاله هام خیلی هوامو دارن فکر کن مثلا اگه قراره بریم خونشون تک تک به من و داداشمم زنگ میزن ...

عالیه 

من یه خاله ام رو فقط خونه مادر بزرگم میبینم 

با هاشون از همون بچگی رفت امد نداشتم 

با یه خاله ام خیلی صمیمی هستم چهارسال بزرگتر ازمنه 

منم شبیه تو نه جایی دیگه میرم نه خودم تاپیک دارم هروقت بیکار شم میام اینجا که اینم فقط منتظرم تو بیا ...

🤣🤣🤣🤣🤣مانده ایم تنهای تنها 

حالا یاروم بیاد 

دلوینم بیاد کوثرم همبرم دلسردم عطاردم بانو بارانم و...بیان دیگه لعنتیای جذاب 

داستانش چی بوده من نخوندم 😑😂

چندتا نظر خوندم جسته گریخته از ص اول و اخر

میگه چهارساله شوهرم منو میزده سکوت کرده بودش

بعد دیشب طغیان کرده بروسلی شده گرفته شوهر قدبلند فوتبالیستش رو جوری زده که تا چند ساعت فقط گوشه مبل کز کرده طرف 

همین قدر خیالاتی 

عالیه  من یه خاله ام رو فقط خونه مادر بزرگم میبینم  با هاشون از همون بچگی رفت امد نداشتم ...

عالی بودن از خودتونه 💗😁

وای چه خوبه فاصله سنیتون کمه😍 

آها خب من یه دلیل دیگم دارم که انقدر هوامو دارن من تنها نوه دختر بودم تو خانواده مامانم تا اینکه 7 ماه پیش یه دختر خاله گیر اومد انگار 17 سال تک بودم سر این خیلی لی لی به لالام میذاستن😁😂

🤣🤣🤣🤣🤣مانده ایم تنهای تنها  حالا یاروم بیاد  دلوینم بیاد کوثرم همبرم دلسردم عطاردم ب ...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد تا قیامت دل من گریه میخواد😪😪

راستی مریخ خیلی وقته نیستش😑

عالی بودن از خودتونه 💗😁 وای چه خوبه فاصله سنیتون کمه😍  آها خب من یه دلیل دیگم دارم ک ...

ای جوونم کلا پس تک تک شمایی 

چه جولانی میدادی پس  

ایشا یه شوخی زشت 

خدا کنه از تک دختری در نیایی حالا 😑😑

ای جوونم کلا پس تک تک شمایی  چه جولانی میدادی پس   ایشا یه شوخی زشت  خدا کنه از تک ...

بعله خیلی کارا میکنم و میکردم 😁😌😂

😂😂😂

نه بابا دیگه مامانم تو با دختر 18 ساله و پسر 22 ساله که دوباره نمیزاد😂😂🤦🏻‍♀️

چند وقت پیش داداش کوچیکم میگفت مامان یه آبجی بیار که هم من بتونم باهاش بازی کنم هم آیشا گناه داره ابجی نداره 😑😂🤦🏻‍♀️

منم گفتم همینم مونده با فلانی ( داداش بزرگم) دراز دراز ساک بچه بگیریم دستمون بیاییم پشت در اتاق عمل منتظر تو وایسیم 😑🤦🏻‍♀️😂