2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22883 بازدید | 4218 پست
پناه بر خدا فعلا که منتظریم ایشالا ختم به خیر شد میام براتون تعریف میکنم البته ممکنه مسخره برسه از ن ...

اره از الان حدس میزنم چه موضوع مسخره ای باشه وااای ک چقدر بخندم بهت 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون بهتر که عمه نداشته باشه ماها که عمه داشتیم که گلی به سرمون زدیم 😂🤦🏻‍♀️ من اصولا اهل این ...

چقدرررررررررر برعکس تو فکر میکنم تو این قضیههههه

ترجیح میدم عروس کوچیکه باشم یا اصلا طرف یه خواهر داشته باشه 

کوچیکه باشم چون دلم نمیخواد عروس تازه ک اومد توجها رو اون جلب شه

خواهر داشته باشه چون پسرا وقتی خواهر دارن بهتر میتونن اخلاق دخترا رو درک کنن و بیشتر کنار میان با دنیای دخترا و اصلا میدونن چه برخوردی باید داشته باشن کلا اخلاقاشون مچ میشه با ما

و اینکه کارای ما بعید یا عجیب نمیاد ب نظرشون و عادیه براشون

نمیدونماااا اینام نظرات منن البته مسخره س میدونم ولی نباید مسخره م کنین مرسی از همراهی و درکتون      

به روت که هی تند تند میاریم ازاین بگذر  بچه داداشتم مطمعن باش ابادت میکنه🤣🤣🤣نسل جدید و قدیم ...

به نظر من روابط خیلی تغییر کرده

الان دعواهای خانوادگی و گیس و گیس کشی نمیبینم من برعکس خیلی محبت و روابط خوب و سالم میبینم

علاوه بر اینکه ب عروس ربط داره ب خانواده شوهر هم ربط داره به شدتتتت

چمیدونم میگم شاید سم بشم سم بازی دربیارم مورد خنده واقع شم 🤦🏻‍♀️😂 نازی از خودته عزیزوم 😁💗 ...

تو الانم مورد خنده من واقع شدی

نازی هم الکی گفتن بابا دلتو خوش نکن

مردم نمیتونن جا برادر کسیو بذارن؟!

خارشوور بازی در میاری از الان؟

خوبی عزیزم  ایشالا که میاری نگران نباش  رتبت چند شد؟

رتبه ک یه چیز شخصیه ولی بد نیس  

نه احتمال زیاد نمیارم راستش در حال حاضر ب لحاظ روحیه و همه چی اماده پشت موندنم منتظرم یکی دو روزم رد شه شروع کنم دوباره