2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22883 بازدید | 4218 پست
دور از جونت  مادر خونده 😁😁مامانتم بغل کن از طرف من  مشخصه عاشقته

مامانم خدایی هیچوقت واسه ماها کم نذاشته ولی با هرکدوم از ما با توجه به اخلاق و روحیه خودمون تا میکنه سر همینم من همیشه گیر میدم تو منو کم دوست داری (خودمم میدونم دارم بی انصافی میکنم ولی خوشم میاد اینجوری بگم😁🤦🏻‍♀️😂) اون میگه آیشا من کارای که برای تو میکنم برای اونا ( داداشام) نکردم چرا همیشه شاکی هستی 

( ولی خب لازم به ذکره اون دوتا از من احساسی ترن مثلا من سالی تا ماه هم نمیشه به مامان بابام بگم دوستتون دارم ولی اونا نه هی مامانمو ماچ میکنن هی اینجور اونجور مامانم همیشه بهم میگه تو بی احساسی 🤦🏻‍♀️😂) 

نه بالاخره هرکس دغدغه خاص خودشو داره دیگه همونجور که الان مشکل مثلا رفتن خونه مادر شوهر برا مجردا قا ...

آره خب ماها تا تو جایگاه هم نباشیم نمیتونیم کامل لمس کنیم موضوع رو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂😂باشه کنار سفارشات گزینه عروس اول هم اضافه میشود  عمه فقط برا فحش دادن خوبه  ...

خودمم میدونم سفارشام رفته بالا ولی به روم نیارین شما😌😂

هی خدا به قران عمه بشم بچه داداشمو میشونم میگم سبک زندگیتو جوری میکنی که من فوش خور نشما وگرنه میزنم از خدا ردت میکنم 😌😂

ای بابا میگم شاید نسل جدید متحول شده باشن و بتونیم باهم رابطه دوستانه و مسالمت آمیز داشته باشیم هاا؟؟😑🙃

مامانم خدایی هیچوقت واسه ماها کم نذاشته ولی با هرکدوم از ما با توجه به اخلاق و روحیه خودمون تا میکنه ...

از حرفات متوجه شدم مامانت ازاین خانمای فداکار و ازخود گذشته اس 

حاضره برا یه لبخند تو هر زحمتی به خودش بده 

خدا برات نگه شون داره الهی خوشبختی شما و داداشات رو ببینه 

عمرشون پرعزت بابرکت در کنار پدر گرامی 

خب خدا جوون تو رو خشن افریده بعد رحمش اومده گفته بزار اپشن احساسات رو در پسرا فعالتر کنم حداقل یکی باشه چهارتا کلمه احساسی رمانتیک تو این خونه بزنه 

دختر خونه که یکسره دنبال بزن بزنه😂😂😂

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
خودمم میدونم سفارشام رفته بالا ولی به روم نیارین شما😌😂 هی خدا به قران عمه بشم بچه داداشمو میشونم ...

به روت که هی تند تند میاریم ازاین بگذر 

بچه داداشتم مطمعن باش ابادت میکنه🤣🤣🤣نسل جدید و قدیم هم نداره دلتو صابون نزن 

مگر اینکه همسر داداشت یه خانوم باکمالات و فرهیخته باشه الهی 

بچه ها من خیلی سردرد شدم 

اینجام قرص ندارم 

بقیه هم خوابن 

چکار کنم 

میگرن هم دارم 

خدا خدا کنین فعال نشه که فراموش کردم داروهامو  بیارم همسرم هم پیشم نیس پاشیم بریم خونه مون 😭

از حرفات متوجه شدم مامانت ازاین خانمای فداکار و ازخود گذشته اس  حاضره برا یه لبخند تو هر زحمتی ...

مرسی عزیزم هچنین شما و همسر و پسر و دختر خلاصه همگی در کنار هم شاد و خرم باشین همیشه 🙏🏻💗

😂😂😂

دقیقا همینه بچه تر که بودیم همه میگفتن تو باید پسر میشدی داداشت دختر آخه هم خوشگلتره هم دلسوز تره 😁🤦🏻‍♀️😂

الان که داداش کوچیکه اومده زده رو دست بزرگه اون دیگه فوق احساسی همش در حال ابراز علاقه کردن و شعر سرودن هست فکر کن به من جدیدا میگه موهاتو نبند تا همه موهای بلند و جذابت رو ببین، موهای خرمایی قشنگت رو ببین 😁🤦🏻‍♀️😂

به روت که هی تند تند میاریم ازاین بگذر  بچه داداشتم مطمعن باش ابادت میکنه🤣🤣🤣نسل جدید و قدیم ...

😂😂😂

وای یه لحظه به این فکر کردم که ازدواج کنم بعد شما هی منو ایسگاه کنین بهم بخندین 🤦🏻‍♀️😂

خب یه کاری میکنیم هم برا داداشم هم داداش اون آقای خوشتیپ قد بلند خوش هیکل از دوستای خودم میجورم که بتونیم باهم کنار بیاییم هان؟؟ نظرته؟؟ 

مرسی عزیزم هچنین شما و همسر و پسر و دختر خلاصه همگی در کنار هم شاد و خرم باشین همیشه 🙏🏻💗 😂😂 ...

عزیززم

الهی چه پسر پر محبتی 

بچه اخرم هست کلا خودشو تو دل جا میکنه یه فکری بکن مثلا تو دختری هاا

😂😂😂 وای یه لحظه به این فکر کردم که ازدواج کنم بعد شما هی منو ایسگاه کنین بهم بخندین 🤦🏻‍♀️😂 ...

نه چرا بخندیم 😁😁😁ولی تو شووعر نکن خب باشه 

نظرم هم درمورد دوستان عالیه 

سعی کن هیچکدوم خوشگلتر نباشن خودت نازی بسه

عزیززم الهی چه پسر پر محبتی  بچه اخرم هست کلا خودشو تو دل جا میکنه یه فکری بکن مثلا تو دختری ...

از حریفیش هست این کاراش همچین خودشو تو دل همه جا کرده که بیا و ببین منم بعضی وقتا حسودیم میشه میگم شما باید منو بیشتر دوست داشته باشین چون من تکم 😂😂🤦🏻‍♀️

کلا استدلالم واسه هرکاری همینه 🤦🏻‍♀️😁