2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22792 بازدید | 4218 پست
سلام بهناز جونم چه اسباب کشی ؟ بابات اینا دارن؟

سلام عزیزم اسباب کشی خونه خودمون ، قراردادمون تا اوایل دی ماه بود تموم شد  واس همون ی خونه دیگ ردیف کردیم درگیر جابجایی خونه بودم 

ن عزیزدلم خونه بابام اینا تو شمال واس خودشونه.

@eze  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بهناز قشنگم فداتشم تو خوبی اره گلم خداروشکر بهتره عملش خوب بود تو چطوری مادرت بهتره انشالله ...

سلام باران زیبا قربونت برم ممنون عزیزم الحمدلله خودت چطوری ؟ خب الهی شکر ان شاء الله همیشه سالم و سلامت باشن و بلا ازشون دور باش عزیزم. مامانم حالش زیاد میزون نیس و ... همسرمم بهتره الحمدلله گلی 🥺🫂

@banobaran22  

سلام دخنر شمالی زیبارو  خوبی خوشی داری اسباب اثاثیه عروسی میچینی ؟چخبرا

سلام مهسای عزیز و دوسداشتنی حالت چطوره عزیزم ؟ سلامتی ؟ منم هستم دعاگوی شما گلی . من ک هنو هیچی از جهیزیه نخریدم جز ی سرویس قابلمه 😁🥲 ولی یسری وسیله همسرم گرفته و یکمم از قبل داشت فعلا همونا رو بردیم تو خونه جدید عزیزم . خبری نیس سلامتیتون 🥰🫂

@مهسان_اندیشه  

هرچی فکرکردم دیدم من وقتم خیلی باارزشه،دهن به دهن شدن با ادم بی ادبی مثل اون رو هدر دادن وقتم میبینم ...

ای واااای   دلوین جان من از عالم و آدم بی خبرم عزیزم ببخشید 😿 تسلیت میگم عزیزدلم فوت مادربزرگتو ان شاء الله روحشون شاد و جایگاهشون بهشت باش گلم 🥺🖤💔 ان شاء الله سایه مادرت همیشه بالا سر تو و خونوادتون باش و سلامت باشین عزیزم 🥺🫂♥️

@delvin7575  

سلام عزیزم روبراهی جانم ؟ فداتشم ب لطف دعاهای شما سرپام عزیزدلم 🥺🫂 یاسین جان حالش خوبه ؟  @ ...

سلام فدات شم

خوبیم شکر

کم پیدایی💞

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام مهسای عزیز و دوسداشتنی حالت چطوره عزیزم ؟ سلامتی ؟ منم هستم دعاگوی شما گلی . من ک هنو هیچی از ج ...

خوبی خوشی سلامتی 

الهی بهترین جهیزیه میخری 

مامانت چطورن بهترن؟

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

بهناز جون مگه رفتی سر زندگی خودت؟ مگه نامزد نبودی

ن فدات شم هنو نرفتم ، ارع گلی نامزدم . منظورم خونه همسرم بود ک رفتیم جای دیگ چون همسرم تنها زندگی میکنه تهران ، خونواده همسرم شهرستانن .

@eze