2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22792 بازدید | 4218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم راه میدین یا برم؟

خوش اومدی گلم.تورفیق مایی

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
اسمش ترانه اس بشدت بی ادبه طرف تو فاز دوست پسرشه کم داره

هرچی فکرکردم دیدم من وقتم خیلی باارزشه،دهن به دهن شدن با ادم بی ادبی مثل اون رو هدر دادن وقتم میبینم.خواستم بیام مدال شیرین ترین خودشیرینارو بهشون هدیه بدم مادربزرگم فوت شد مجال نداد.امروز هم مراسم خاکسپاریه اگه باز حرف زد برگرد بهش بگو اگه میگی مادوروایم پس درود برشرفمون که اینقدر شجاع بودیم که شکمونو به نازی گفتیم نه مثل شما که گرگین بانقاب بره.ازونور تو تاپیک همبرمیان میگن اره ماهم ازاون زمان شک کردیم ،بعد توتاپیک خود نازی دست وپاشون میلرزه اره نازی مابهت ایمان داریم.بگو عزیز،اگه نازی واستون قدیسه هست خب بپرستینش خیلیم خوب به ماچه ربطی داره کی بخیله؟؟فقط نمیدونم چرا اینقدر ازین که ماتوسایتیم میسوزینو وهی اسممون میارین😏

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
سلام دلوین جون اره دیدی  منم از اطنجا بدم اومده

پیامی که برای پاتریک اینجا نوشتم بخون

همبری جانم باز شدن تاپیکت مبارک❤️ بخاطر حرمت تو و ارزشی ک برات قائل هستم من جواب پیام اخر رو ک تران ...

فدات شم راحت باش

من برا خودتون دوست داشتم تاپیک بازشه بالاخره اونجارو بش عادت کرده بودیم

من نبودم دیروز تالا نازی اومد ثابت کرد؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

متاسفم واسه اون کاربرایی که تن ماهی خوردن فازکوسه گرفتن وخودشیرینی دروجودشون طغیان میکنه .تازه دیذم ...

دقیقا همشون حزب باد تشریف دارن ،دارن خودشونو جر میدن ک بگن ما خوبیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هرچی فکرکردم دیدم من وقتم خیلی باارزشه،دهن به دهن شدن با ادم بی ادبی مثل اون رو هدر دادن وقتم میبینم ...

عزیزم خدابیامرزه مادربزرگتو🖤🖤🖤غم آخرت باشه

من گفتم بهشون

گفتم منو دوستام آنقدری جرات داشتیم و اومدیم حرفمونو گفتیم

حداقلش مثل خیلیاااا حزب باد نبودیم

فدات شم راحت باش من برا خودتون دوست داشتم تاپیک بازشه بالاخره اونجارو بش عادت کرده بودیم من نبودم ...

شرمنده بخدا باعث شدیم تاپیکت قفل بشه🤦🏻‍♀️

اومد یه عکس شناسنامه گذاشت ک خدا میدونه برا کیه

اسم اصلااااا واضح نیس

تاریخ عقدم ک فقط ۱۸ معلومه،اصلا ماهش معلوم نیس

خودشم به موش مردگی زد فداییاش بیشتر یقه جر بدن 

شرمنده بخدا باعث شدیم تاپیکت قفل بشه🤦🏻‍♀️ اومد یه عکس شناسنامه گذاشت ک خدا میدونه برا کیه اسم اص ...

یعنی هیچیش معلوم نبود؟!

خا چه کاریه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شرمنده بخدا باعث شدیم تاپیکت قفل بشه🤦🏻‍♀️ اومد یه عکس شناسنامه گذاشت ک خدا میدونه برا کیه اسم اص ...

تاپیک من چیه

مگه تاپیک من بدون شماها داخلش ،به چه دردی میخوره

شما توشید که ارزش داره وگرنه اونم میشد یه تاپیک خالی مثل بقیه تاپیکا

بیخیال مهم نیس اصلا

راسی نینی یار بازش کرد