2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22792 بازدید | 4218 پست
مادربزرگم تو کماست،صاحبخونمون بهمون فشار اورده وکلی چیزای دیگه

عزیزدلم الهی

براشون حمد میخونم

انشالله خونه جور میشه ،غصه اشو نخور،بجاش یه نذری بکن که وقتی حل شد انجام بدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزدلم الهی براشون حمد میخونم انشالله خونه جور میشه ،غصه اشو نخور،بجاش یه نذری بکن که وقتی حل شد ...

ممنونم ازاینهمه مهربونیت ودلداریت ارزوی قشنگممممم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مهربونا قربونتون برم ک اینقد مهربونو با معرفتین   

@delvin7575  

@eze  

@مهسان_اندیشه  

@همبرگرپنیری  

@پاترریکک  

حالتون خوبه ؟ سلامتین ؟ دلی و کوثر مهربونم  درگیر اسباب کشیم 🥲😮‍💨 واقن ک اسباب کشی.... هس 😁😁 دلی ان شاء الله هر چ زودتر حال مادربزرگت خوب شه و سلامتیشو بدست بیاره و یه خونه خوشگل و تمیز بگیرین راحت شین ان شاء الله 🤲 و آرزوم برات اینک همیشه حال خودت و دلت  خوب باش  و ذهن و روانت آروم و زندگیت بدون دغدغه باش عزیزم    حال سلین خانم موفرفریِ خوشگلم خوبه دلی جونم ؟ 

باران جان حالت چطوره 🥺 خوبی دختر ؟ حال مادر خوبه ؟ عملشون خوب بود باران جان ؟ 

سلام به همگی  سلام بهناز جون بیا یه خبر از خودت بده

کوثر مهربونم درگیر عوض کردن خونه و اسباب کشیم فداتشم 🥲

ولی حواسم ب مهربونیات هستا کوثر عزیزم 🥺💋♥️🫂 ان شاء الله ک همیشه موفق و سلامت باشین عزیزم 🤲💓

@eze  

سلام مهربونا قربونتون برم ک اینقد مهربونو با معرفتین     @delvin7575     @ ...

ممنونم ازین همه دعای خیرت بهنازقشنگم.انشالله توهم هرجاهستی دلت غرق آرامش ولبت خندون باشه وهیچوقت غم به دلت راه پیدانکنه وهمیشه تندرست وسلامت باشی هم خودت هم خانوادت عزیزقشنگم.سلین اینروزا شیطنتش تا آسمون میره.اگه روزی یبار نبرمش بیرون تاهوایی تازه کنه ویکم بپر بپرکنه توخونه دیوونم میکنه.فعلا حال مادربزرگم وخیمه نگران مامانمم ازبس بیتابی وگریه میکنه .طاقت ناراحتیشو ندارم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

سلام بهناز قشنگم فداتشم تو خوبی

اره گلم خداروشکر بهتره عملش خوب بود

تو چطوری

مادرت بهتره انشالله ؟همسرت بهتره؟

الهیدبهدحق فاطمه زهرا زودتر مشکلاتت حل بشه دلوین جونم 

ممنونم کوثرقشنگممم.انشالله بهترینا نصیب قلب مهربونت بشه عزیزدلم.اگه رفتی حرم خیلی دعام کن محتاج دعاتم

باه شلام خانوممممم

خوبی عزیزم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام دخنر شمالی زیبارو 

خوبی خوشی داری اسباب اثاثیه عروسی میچینی ؟چخبرا

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...