2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22795 بازدید | 4218 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@پاترریکک   توکه بیمعرفت نبودی معصومه قشنگممممم @همبرگرپنیری   کجایی بانو درچه حا ...

شلام گشنگم .هشتم ولی خشتم

نمیرسم بیام زیاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

@delvin7575  سلام دلوین من تجربه سقط دارم و می‌دونم کمر درد وحشتناکی بعدش میگیری تخم‌مرغ رو‌همراه با دوای سر و کمر مخلوط کن (داروی سرو کمر رو از عطاری بخر مقدار زیادی به کمرت بزن )

از خود عطاری بپرسی دارو های خاصی دارن پماد مخصوص دارن 

بعد 

چسب کمر حتما حتما بخر بزن به کمرت 

حتما عطاری بری هااا روغن سیاهدانه هم بزنی خوب ماساژ بدی کمرت داغ بشه 

خودتم تخم مرغ با روغن محلی بخور 

چهار مغز و اصلا ماست و دوغ و خیلی چیزای سرد رو‌نخور 

دختر نمی‌خوام نگرانت کنم ولی معصومه درست گفت یکی از اقوام ماهم پارسال مرد اولم شروع مریضیش به خاطر این بود که یه تیکه از بقایای بارداری مونده بود تو شکمش 

حتما فردا سونو برو 

سلام دخترااااااا کجایین ازشدت کمردر میخوام بمیرم @مهسان_اندیشه     @eze   ...

سلام دلوین مهربونم بهتری عزیزم ؟  ان شاء الله حالت خیلی زود خوب شه و برگردی ب حال خوبت عزیزدلم . منم هستم ، ن عزیزم درگیر بیمارستان و دکترم فداتشم . 

اونقد بهم ریختم ک حال ندارم حتی تایپ  کنم 😔😔

مهربونا حالتون خوبه ؟ روبراهین ؟ 

@همبرگرپنیری  

@مهسان_اندیشه  

@پاترریکک  

@banobaran22   

@eze  

سلام قشنگم خوبی  ما خوبیم خداروشکر... چرا بیمارستان چیشده؟😢

فداتشم عزیزم ، الهی شکر ک خوبین . حال مامانم خوب نیس . تازگیا  مشکل گره تیروییدی پیدا کرده نمونه برداری دادیم خداکنه دیگ این اون بیماری لعنتی نباش چون دیگ مامانم جون ندارع     

@delvin7575    سلام دلوین من تجربه سقط دارم و می‌دونم کمر درد وحشتناکی بعدش میگیری تخم‌مر ...

از عفونت فوت کردن؟منظورم اینه خب علائمی دردی نداره که برن دکتر و با دارو یا جراحی بالاخره زائده برداشته شه 

سالهای قبل اره خب میگفتیم مردم اطلاعات ندارن و دکتر نمیرن و ...الان که خانمها سالانه چکاب میدن و اینهمه دکتر و...هست 

البته از قدیم گفتن اجل برگشته میمیرد نه بیمار سخت هرکسی با یه علتی و دلیلی فوت میشه 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

از عفونت فوت کردن؟منظورم اینه خب علائمی دردی نداره که برن دکتر و با دارو یا جراحی بالاخره زائده بردا ...

بله اول گفتن رحمش عفونت کرده رحم رو‌ برداشتن بعد سرطان خون گرفت